ZEVS Forum

Trenutno vreme (01. 02. 2018 - 28. 02. 2018)

Začel/a komar, 01. Februar 2018, 08:11:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Duzek

Rahlo snezi. 23cm novege. Skupno pa smo ze cez pol metra :)
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Vremenko

cezplotnik

Rahlo sneži, v Kranju 15 cm novozapadlega. Tukaj bo snežilo še slabih 5 ur resnega sneženja, nato se bo okrepil severovzhodni veter.

jaka

Tokrat smo tudi mi med glavnimi dobitniki zaenkrat...22 cm novega (pa se je že nekoliko posedel), skupaj okoli 35cm. Trenutno rahlo do zmerno sneži pri 0°C.

Mraz

Rahlo sneži brez kakšnega posebnega učinka, saj je temperatura 1 °C. Novi sneg se je posedel za kakšna 2 cm, skupna višina je trenutno 33 cm.

Bomo videli, kam bo odneslo padavine, ki prihajajo z juga.

roky

Pri nas spet močneje sneži. Sem skidal ves sneg. Tam okoli 5 cm, če ga je padlo, na oko. Do večera se ga bo še kaj nabralo :icon_razz:.

Temperatura 0,4°C

:wavey:

bbator

Sneži 0,4°C. Tmax danes 0,8°C. Novega snega zaenkrat 9cm. Skupno smo na 21cm. Ciljam na 30cm ;)
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

Tržičan

Brezje pri Tržiču

Rahlo sneži, T = -0,8°C.

Tmin = -3,4°C
Tmax = 0°C

Višina snežne odeje: 35cm (14cm novega)

Lp, Nejc

Predator

Iz rahlega prešlo v "normalno" sneženje.
0,2°C
20cm snega (14 cm novega)

Zelo pozitivno presnečen. Sem računal na max.10cm.

Roger

Tu danes 14cm novega snega.Skupno smo na 34cm.Lp

wannabe

Sneži, in to kar lepo. Padajo fajn velike "krpe". Čez dan cca 10 cm novega, sedaj pa zgleda pride glavnina nad JV ponovno  ;D

mat89

naletava sneg, pri nas kakšnega resnega sneženja več ne pričakujem. Mogoče uspe do jutri past par cm. Poleg tega bo celo noč pozitivna temperatura in se bo sneg talil.
T:1,4 stopinj C
Padavine:11,8mm
Snega okoli 29cm

Ledeni

Debele goste krpe letijo z neba. Glede na radar ne bodo več dolgo.
Malo prej je bilo še 7 cm, sedaj že 10 cm novega snega na 10 podlage.
Temperatura +0,8°C

hunter

RCZ performance

krispy123

Odlična situacija danes, celi dan konstantno zmerno sneži. Sprva je snežilo pri negativni temperaturi, tekom dneva pa se je segrelo do 0,8°C, trenutno pa smo že pri 0,1°C in še malo pa bo šlo pod ničlo. Se mi zdi, da je zdaj zalaufala orografija ob rahlih SV vetrovih. Se pa je sneg čez dan lepo posedal, tako smo bili okoli 12.00 ure že na 43 cm, sedaj ob 17.00 uri pa imamo 41 cm. Dobili pa smo torej danes točno 20 cm novega snega.
Vlaga: 99%