ZEVS Forum

Nemogoča prijava!!!

Začel/a gore, 28. November 2007, 05:27:58

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gore

Nikakor ne uspem prijaviti mojega očeta na forum ... vedno pri registraciji odleti z napako (brez dodatnih pojasnil).

Poskusil sem na njegovih XPjih, kot tudi na virtualnem Linuxu. Sam se prijavim brez težav na njegovem računalniku - ne uspe le registracija.

Sam sem zadnjič že obupal, pa sem pred nekaj minutami bral, da imajo nekateri takšne težave tudi na alter.si (mislim takšne, da se ne morejo prijaviti na ZEVS forum).

Lahko kdo preveri kaj se dogaja?  :surprised:

urša

Poskusi geslo z osmimi znaki.
Geslo nikakor ne sme imeti kakšne korenske besedne povezave z uporabniškim imenom.
Če ne bo šlo mi na ZS pošlji željeno uporabniško ime in e-mail za ročno registracijo !

gore

To je to - sedaj je šlo.

Geslo mora biti vsaj osem znakov ...  :clap:

Hvala!

Elessar

mislm da to ni biu problem kajti jaz imam v geslu "le" 7 znakov mogoče je to da geslo nesme imeti nobene povezave z up. imenom :icon_confused: vendar glavno da je tebi uspelo!
Lp, Tilen

gore

Kakor koli - sedaj je uspelo. Pazil sem na to, da ime ni v geslu, dolžine pa res nisem. V večini primerov pa je res bolje, če imaš daljšega, kot krajšega  :icon_biggrin:

matootam

Citat od: gore dne 05. December 2007, 06:13:05
V večini primerov pa je res bolje, če imaš daljšega, kot krajšega  :icon_biggrin:
Vse tak pravjo ja.   :icon_haha: :icon_haha:

st@jler

No, bom kar to temo porabil, da se ne bo na novo smetilo, saj sem imel podoben problem.
Po dolgem času sem prišel spet na forum (ja, spodbudil me je mejl, da dopolnim podatke  :icon_redface:) in sem pač pozabil geslo.

Ko sem si poslal mejl in dobil link za pozabljeno geslo, sem geslo vnesel, 2x 100% pravilno, potem pa se je pojavila Napaka in je bilo to to. Tudi gesla mi ni spremenil.
No dobro bi bilo popraviti, jaz sem se k sreči v 10 poskusu spomnil mojega gesla  :icon_question: