ZEVS Forum

Sneg, ivje 19.11.2007

Začel/a ablak, 19. November 2007, 20:25:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ablak

Na današnji popoldanski  potep so me premamili zamegljeni okoliški hribi. Na višini 950m Nmv je temperatura zlezla pod -1, v zraku je bilo kar precej vlage, tako, da se je na drevju nabiralo ivje. Pred začetkom pohoda se je na severu naredila majhna luknja jasnega neba skozi katero je za nekaj minut posijalo tudi sonce. Sicer pa sem naredil nekaj posnetkov, ki jih dajem v ogled.

Lp

alan

Slk22

:clap:
Danes je bil res pravi dan za slikanje ivja a žal nisem imel časa, jutri ga pa verjetno že ne bo.

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

paradolf

ablak, ti nas res preveč razvajaš...čudovito :clap:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

matootam

mihav

:icon_eek: Res lepa zimska idila upam da bomo takšne imeli tudi po naših dolinah :shrug: :icon_smile:
Global warming is a lie;)

markokorosec.net

oo lepo, lepo :icon_wink: Super fotke. Nič bat, ti nas kar razvajaj :icon_wink:

Sam me je pa zrajcala tista Lada niva...ojej blagor, kar srh po telesu. Boljš mašina kot tank, se mi kar rosijo oči, kolk smo z njo predriftali... :icon_mrgreen:

blazek

MAtkurja je pr vas lepo. :icon_eek: Si ena prijetnejših pridobitev foruma v zadnjem času. :icon_wink:

gradiščan

Pravi reporter vremena si postal :icon_wink:, odlično je spoznavat kraje po Sloveniji, za katere večina nima pojma kje so...

Bravo, le tako naprej :clap:

tesovnik

odlično :clap: :clap:

sam tista za LADO-NIVO mi je pa nartabulš :icon_haha: :icon_haha:

Davor

Brez oblakov ni ciklona!

Cumulonimbus

oblak bravo :clap: :clap:ti nas kar razvajaj, s temi zimskimi fotoreportažami, saj si na takem koncu slovenije da je slika pogostokrat čez zimo taka ali pa še lepša :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)