ZEVS Forum

Nevihta-okolica Kamnika 5.7.2016

Začel/a piromanka, 06. Julij 2016, 02:25:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piromanka

Hej hoj  ;D

Najprej sem malo odlašala, glede na to, da v bližini nisem imela primerne ravnine za kakšne malce bolj odprte fotke, predvsem zaradi strahu, da ne bi slučajno z mojo nevednostjo, poletela direkt pod kakšne ornk cgjevke...Ampak na koncu se je sreča obrnila nekako tako, da sem lahko na bližnji "kucel" prislonila tripod in aparat in od precej daleč uživala ob pogledu na to lepoto, ki je prešla Kamniški konec  :)

Ful je sicer pihalo in mi premikalo tripod, tako da so kakšne fotke malce bolj stresene, pa še kakšna nastavitev mi fali, ampak sej, praksa dela umetnika ane :)
Mi je bilo pa ful interesantno za kakšno veliko mrcino je šlo; ker ko je že bila na področju novega mesta sem izpred hiše v Lj še kar opazovala resnično močne bliske  :P

Verjetno bodo fantje iz Kamniškega konca postregli z bolj kokretno in kakovostno prezentacijo iz prve vrste, ampak ajde, naj bo še en sklop fotkic z druge strani nevihte :)

(v ospredju je viden Ljubljanski grad, levo Rožnik; lokacija LJ-Brdo)

Radarska slika:

kuncci

Piromanka,odlično in kar pogumno naprej
VREMENSKO OBČUTLJIV

paradolf

Lepo  :icon_wink:
Jaz sem bil sprva na idealni oddaljenosti, nato pa sem moral bežati, po meni pa so padale kroglice  :icon_mrgreen:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Thor

zevs.si[move]

piromanka

wisky

VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320