ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.06.2016-30.06.2016)

Začel/a JaniS, 01. Junij 2016, 06:45:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mat89

Zopet je zapihal severni veter,kar pomeni da pri nas kaj prida padavin ne bo,se lepo vidi na radarju.
T:23,6 stopoinj C
Tmax:25,1 stopinj C

roky

Pri nas smo imeli manjšo ploho ob 12:45 uri, ko je pustila malo dežja :icon_razz:.

Temperatura 24°C
Dež danes 0,4 mm

:wavey:

sasolaguna

V Velenju kar pošteno dežuje po nevihtah, plus 16 trenutno. Vreme po mojem okusu, lepo izkoriščen obisk, svež zrak...

mat89

pretežno oblačno. Danes smo ostali suhi ,le par kapelj je padlo. Včeraj je bilo več krajevnih padavin kot danes,sicer so tudi danes lokalno nastali močnejši nalivi. Ponekod se je danes ogrelo do 27 stopinj C.
T:21,4 stopinj C
Tmax:25,2 stopinj C
Veter:5km/h
Veter max:29km/h(Arso Ptuj 48,6km/h .L. Maribor 65,2km/h severnih smeri.). Največ padavin je padlo na postaji Arso Kraj. park Goričko 32,6mm.
Močnejša nevihta na območju vasi Rob

hunter

LJ- kozarje  pred 20min smo bili pod vijoličnim odbojem. Fascinanten naliv z močnim vetrom. V momentu vse v vodi. Je pa trajalo cca 3minute. Sedaj zmerno dežuje
RCZ performance

računalnik

Veter, veter,... A ves čas na robu padavin, tako le štejemo kaplice. Mogoče bo celo 0,1mm do večera :icon_mrgreen:

maestro

Danes pa gre res vse mimo Bleda,v Bohinju pa pred kratkim kratkotrjni močan naliv ki je pustil 10.7mm.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

krispy123

Trenutno stanje
Plohe, nevihte so ponehale. Danes je res lepo namočlo. Nabralo se je za 14 mm dezja, par km juzneje pa tudi verjetno blizu ali vec kot 30 mm.
Temperatura: 19.7C
Max temperatura (dosežena ob 10.30 uri, kasneje je še samo padala): 21,7°C, med najhladnejšimi v Sloveniji.
:icon_lol:
Vlaga: 90%
Padavine v moji okolici danes. Škoda ker ni kakšne postaje še na SV,S obronkih Pohorja nad 500 m.n.v.
Ruše (vzhod): 14,0 mm
Ruše (zahod): 13,0 mm
Meranovo: 10,8 mm
Selnica ob Dravi: 6,6 mm
Lovrenc na Pohorju: 3,6 mm
Spodnji Slemen: 3,3 mm
Maribor BTŠ, Tabor: 0,0 mm
bbator: težko verjamem da bi padlo toliko dežja v LJ Igu, sploh ker sem malce pogledal radarsko sliko na zemljevidu. Na njem sem opazil, da se je tisti rdeči flek na tvojem območju zadržal za okoli 20 minut, potem je odneslo glavnino nevihte bolj proti zahodu. Lepo te prosim, če preveriš malce tvoj dežemer, verjemi mi samo dobro hočem. Ker 36 mm v tako kratkem času je res velika številka.
Lp

paradolf

Tudi pri nas smo ostali suhi, čeprav je padalo vse naokoli.
Meni je prav  :)

Edit: no sedaj je pričelo prav narahlo deževati iz ostankov popoldanskih neviht jugozahodno od mene. Seveda niti ne zmoči asfalta tole kapljanje.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

roky

Danes je bilo pretežno jasno. Popoldan so se pojavljale plohe in nevihte. Pri nas je začelo grmeti okol 17:25 ure in grmelo pol ure. Zdaj pa rahlo dežuje. Drugače ni bilo nič posebnega :icon_rolleyes:.

Tmin 11.4°C  ob    4:57
Tmax 25.2°C   ob   12:09
Trenutna temperatura 16,5°C
Vlaga 91%
Tlak 1012 hpa
Rosišče 15°C
Max sunek vetra danes 16.1 km/hr   ob  18:12
Padavine danes 1 mm

:wavey:

Trocki

Tukaj sedaj že 7. dan s padavinami v zadnjih 8. dneh.  :icon_surprised: Sedaj tudi če ne bi dva tedna deževalo bi bilo super.
Danes 0,8mm. Trenutna temperatura je 15,4°C. Poletje kje si?
Vreme bo! :)

Tržičan

Citat od: paradolf dne 05. Junij 2016, 19:18:03
Tudi pri nas smo ostali suhi, čeprav je padalo vse naokoli.
Meni je prav  :)

Edit: no sedaj je pričelo prav narahlo deževati iz ostankov popoldanskih neviht jugozahodno od mene. Seveda niti ne zmoči asfalta tole kapljanje.

Pri nas zelo podobno, cel dan večinoma suho, sedaj pa kakšne pol ure zelo narahlo dežuje, zaenkrat še brez merljivih padavin danes.

T = 16,8°C

Tmin = 13,6°C
Tmax = 22,3°C

Lp, Nejc

bbator

Dež je ponehal. Od prejšnje nedelje je padlo 58mm padavin. Od tega 36mm danes v popoldanski nevihti.
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

boro

Delno oblačno

Temp.= 17,3°C
Tmax = 24,3°C
Tmin.=  10,4°C
Vlaga: 76%
Zračni tlak: 1016,4hpa
Veter: 1,4km/h, smer SSZ
Najmočnejši sunek vetra: 22,7km/h
Padavine danes: 0,5mm

Oblak69

Šentjošt nad Horjulom, 642 m

Večina dneva dokaj lepo vreme. V popoldanski nevihti, ki se je formirala na južnem ljubljanskem barju, nas je le delno oplazila saj smo pokasirali skromnih pol litra dežja.

T= 13,6 °C
Tmax= 20,9 °C
Vlaga= 92 %
Brez vetra

Ljubljansko barje v popoldanski nevihti