ZEVS Forum

10-dnevna napoved

Začel/a andro, 21. April 2012, 01:38:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

andro

Zadnje čase opažam, da se pogosto dogaja, da desetdnevna napoved ni vedno ravno ... desetdnevna. Zdajle, recimo, je samo sedemdnevna, večinoma zadnji update 17.4., razen za zadnji dan, naslednji petek, je Paradolf nekaj dodal dve uri nazaj.
A se ta napoved ne obnavlja več redno, ni več volje/interesa med majstri v Zevsu, da se bi jo redno furalo naprej? Malo mi je škoda edine resne alternativne vremenske napovedi za Slovenijo...

wisky

Res je, se strinjam s predhodnikom.
Lp Wisky :smash:
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

max

To, kar ste opazili "zadnje čase" (bilo je 2x)...... bile so težave tehnične/softwerske narave na strežniku kjer se nahaja napoved :shrug:

Sicer pa, sprejemamo tudi napovedovalce, da ne bodo eni in isti venomer obremenjeni :icon_arrow:

andro

Hm, Max, zdajle, recimo, spet manjka deseti dan, opisa ni nobenega, kaj pricakovat, ne vem, deluje, kot da je vse skupaj marsikomu dol padlo. Marsikdo bi verjetno rad pomagal, ampak ne spoznamo se vsi dovolj, da bi bili sposobni dat pametno napoved, da bi jo obdrzali na kvalitetnem nivoju. Saj razumemo vsi, da delate stvari prostovoljno v svojem prostem casu, ampak, poglej, commitment je commitment, lahko poveste, da nimate vec dovolj ljudi za to furat, pa bomo nehali tecnarit in cakat, kdaj bo update...

Aquatic

Citat od: andro dne 22. April 2012, 10:13:08
Hm, Max, zdajle, recimo, spet manjka deseti dan, opisa ni nobenega, kaj pricakovat, ne vem, deluje, kot da je vse skupaj marsikomu dol padlo. Marsikdo bi verjetno rad pomagal, ampak ne spoznamo se vsi dovolj, da bi bili sposobni dat pametno napoved, da bi jo obdrzali na kvalitetnem nivoju. Saj razumemo vsi, da delate stvari prostovoljno v svojem prostem casu, ampak, poglej, commitment je commitment, lahko poveste, da nimate vec dovolj ljudi za to furat, pa bomo nehali tecnarit in cakat, kdaj bo update...

Zdaj se pa malo umiri, globoko zadihaj in nehi tečnarit....  :icon_kava:
Davis Vantage Pro2

Duzek

No no, včasih pri menjavi kdo pozabi da je na vrsti. To je pa to. je pa bilo nekaj tehničnih težav tudi v zadnjih dneh, ki pa so odpravljene.
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Jovi

Zaradi vdora virusa sem v torek opustil to, potem pa sem pozabil pogledati če je urejeno in se je zgodilo kar se je....ampak je pa res da so tudi novi napovedovalci zaželjeni. :icon_wink:

Eni nimamo vedno časa in se mogoče ne izide kaj. Za ta teden je bilo malo zamočeno ampak kaj hočemo.  :shrug:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

max

Opažam, da že kar nekaj časa manjka ZEVS 10-dnevna napoved  :(

Dopusti? ni več interesa? Kaj se dogaja?

matic19

@max Glavni razlog za to je pomanjkanje interesa, zato smo se odločili, da zadevo pustimo stat. Drugi razlog je v tem, da ima vsak na voljo kupe raznih podobnih napovedi na telefonih in ostalih portalih, zato je vse skupaj postalo malo odveč. Zaenkrat si edini, ki je pogrešil to napoved v več kot enem letu dni odkar je ne osvežujemo...

ŠTROMAR

Ni  @max edini, ki je opazil neažurirano vremensko napoved.
Na splošno se mi zdi da je vse bolj prisotno pomanjkanje interesa za karkoli na tem forumu.
Kje so dobri stari časi?

Storm89

To se tudi sam sprašujem...Prvo registracijo na tem forumu sem naredil okoli 2009. Par let res na nivoju, debate takšne in drugačne res na nivoju. Zdaj? Ena velika žalost res. Pogrešam res dobre teme...Kaj češ, bo že

gore

Sedaj je informacij (in "informacij") preprosto preveč. Z vsem te posiljujejo množice podjetij in ljudje imajo vrh glave podobnih informacij, podanih na različne načine. Več ali manj vse prepisano, v zadnjih letih pa še hujše - napisanih z UI. Kakovostih in premišljenih vsebin pa je žal premalo. Tudi zato, ker je "konzumentov" premalo. Vsi bi v minutki radi izvedeli vse. To, da nimajo širše slike in poglobljenega razmisleka, skoraj nikogar ne moti.

Škoda, ampak tako je.
Dodano: sem šel prav pogledat. Sam sem se registriral 2007. Pismo, kmalu bo 20 let.  :buttrock:

max

Citat od: matic19 dne 29. Avgust 2025, 04:05:58@max Glavni razlog za to je pomanjkanje interesa, zato smo se odločili, da zadevo pustimo stat. Drugi razlog je v tem, da ima vsak na voljo kupe raznih podobnih napovedi na telefonih in ostalih portalih, zato je vse skupaj postalo malo odveč. Zaenkrat si edini, ki je pogrešil to napoved v več kot enem letu dni odkar je ne osvežujemo...
@matic19 , tiste "google" napovedi na telefoni so tralala  :laugh: