ZEVS Forum

Napoved vremena [ 16.11 - 30.11.2007]

Začel/a markokorosec.net, 16. November 2007, 09:13:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

janez24

V nedeljo bo pretežno oblačno, pihal bo jugozahodni veter. Občasno bo še deževalo, pogosteje v zahodni Sloveniji. Popoldne se bodo padavine prehodno okrepile, v noči na ponedeljek pa ponehale. Ob koncu padavin se bo meja sneženja spustila do okoli 500 m nadmorske višine. V ponedeljek se bo razjasnilo. Hladneje bo, ponekod bo pihal severozahodni veter Vir: ARSO :icon_wink:
letos pa bo

Thunder

Evo, sem že teden nazaj trobil da ne bo nič.  :icon_lol: Za miklavža pa bomo tudi par dni prej na istem kot danes za ponedeljek.  :icon_lol: Še vedno sem mnenja da bo kilava zima.  :icon_rolleyes: Upam sicer da se motim.
Drugače pa v nedeljo deževno, ko se bo pa ohladilo dovolj pa bo vsega konec (standard, modna muha novodobne zime). Moja napoved snega za ponedeljek: LJ 0, Štajerska 0, Primorska 0, Kočevska 5, Kranjska gora 5, Koroška 2.
VEČ SKOZI OKNO GLEDAT PA MANJ KARTE BULIT!!! Snegoljubec po srcu!

kristijan

Tako, pa smo iz zagona v zagon na lanskoletnem scenariju :icon_haha:

Thunder

Pa saj bi blo še ok če se nebi faking VEDNO karte iz snega obrnile v dež! Če bi blo vsaj 50-50 pol bi lažje prenašal. Zakaj nikoli ni iz dežja v sneg? Ker je že bedno in tudi ljudje odgovorni za te karte bi se lahko malo zamislili da nekaj ne štima.  :icon_rolleyes:
VEČ SKOZI OKNO GLEDAT PA MANJ KARTE BULIT!!! Snegoljubec po srcu!

zigarrdo

Citat od: Thunder dne 23. November 2007, 12:13:13
Pa saj bi blo še ok če se nebi faking VEDNO karte iz snega obrnile v dež! Če bi blo vsaj 50-50 pol bi lažje prenašal. Zakaj nikoli ni iz dežja v sneg? Ker je že bedno in tudi ljudje odgovorni za te karte bi se lahko malo zamislili da nekaj ne štima.  :icon_rolleyes:
Dobro, karte dejansko kažejo kako se stvar odvija, to je narava to je vreme, nimaš kaj!edino če bi jih prepovedali, oz jih nebi objavljali...sam pol bi pa biu dougcajt :icon_lol:

Drugače se je pa vreme zelo ustalilo in večjih sprememb ni pričakovati! jutri padavine predusem na zahodu, pop bodo šle v smeri vzhoda, vendar bo intenziteta ostala na zahodu. V Nedeljo nekoliko več padavi na vzhodu, čez dan krajšam prekinitev, in nato pop prehoda okrepitev, ponoči pa ponehanje...nato pa bo vreme skoraj do konca tedna bolj dougočasno, večinoma suho, temp. kar nad pouprečjem, in bodo večinoma nad +5 c (5-10)...kar bo pa naprej bo pa Miklavž prnesu, upajmo na prvo resno spremembo :icon_wink:
Everywhere you go you always take the weather with you

kristijan

Če pogledamo v čas Miklavža, bolj za šalo kot zares, se nam ni treba bati kidanja in podobnega, vsaj zaenkrat po kartah sodeč. Lahko pa se vse karte še kako obrnejo in pride kakšna sprememba še pred Miklavžem, vendar upam da ne ,ker sem v tistem času na skiopening-u v Dolomitih in mi slabo vreme ne bi dišalo :icon_wink: :icon_wink: :icon_wink:

paradolf

Citat od: kristijan dne 23. November 2007, 12:37:52
Lahko pa se vse karte še kako obrnejo in pride kakšna sprememba še pred Miklavžem, vendar upam da ne ,ker sem v tistem času na skiopening-u v Dolomitih in mi slabo vreme ne bi dišalo :icon_wink: :icon_wink: :icon_wink:

Karte se bod sigurno še obrnile, vreme pa se sigurno ne bo ravnalo po naših(tvojih) željah pa če nam bo dišalo ali ne :shrug:
Po pregledu esemblov zadnjega zagona jih je tričetrt nezanimivih, toplih ali suhih. Obstoja nekaj zanimivih scenarijev a so žal trenutno v manjšini. Na te se ne bom naslanjal sedaj a bodo ostali v podzavesti za vsak slučaj.
Drugače pa...ja....obstoja velika verjetnost da nam bo vreme krojil Ac  :icon_banned:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

robi14

Citat od: paradolf dne 23. November 2007, 12:49:16
Drugače pa...ja....obstoja velika verjetnost da nam bo vreme krojil Ac  :icon_banned:

Jep AC nas ljubi!!!

umetnik

živi dolgcajt je tale GFS za naprej  :wise: tudi če je kaj padavin, ni zadosti mrzlo za sneg. Še Miklavž mi kot trenutno kaže ne bo prinesu snega.  :icon_cry:

umetnik

Sicer ima pa že upanje svoj čar ... A ni res  :shrug:

Trocki

Citat od: umetnik dne 23. November 2007, 13:32:26
živi dolgcajt je tale GFS za naprej  :wise: tudi če je kaj padavin, ni zadosti mrzlo za sneg. Še Miklavž mi kot trenutno kaže ne bo prinesu snega.  :icon_cry:

Ne obupaj. Saj veš da se karte za teden dni naprej vedno obrnejo za 100%. Tako da če sedaj kaže na suho ter pretoplo, mora da je sneg!  :icon_haha:  :icon_haha:

Upam da nisem zastonj kupil novih smučk!  :icon_question: 
Vreme bo! :)

robi14

Citat od: Trocki dne 23. November 2007, 14:11:40
Upam da nisem zastonj kupil novih smučk!  :icon_question: 

al pa opreme za zimsko hribolazenje...  :icon_exclaim:

matootam

Citat od: paradolf dne 23. November 2007, 10:21:28
Matootam sem prebral tisto zgodovino izpred dveh let ja. Sem se precej nasmejal. Najbolj pa tisto "Zakaj ima URŠA tak nick a ni moški"  :icon_haha: Pa izgledalo je skoraj kot da samo Twister zna karte gledat  :icon_rolleyes: Ostali očitno niti časa niste imeli da bi jih gledali da ne bi kakšne pol minute sneženja zamudili takrat  :icon_lol: Sta z Twisterjem nabila enih postov ...uf  :icon_rolleyes:
Mal offtopic  :icon_redface:
Ja, tisto so bli cajti, vsake 2 minute smo pisal kok sneži pa kok ga je že zapadl in to v Napovedi vremena :D :D Samo je takrat biu forum tud dooooost manjši, zdej je en kup novih uporabnikov :) Glede URŠE pa sem takrat odprl celo temo se mi zdi, pa nisem dobil odgovora :icon_lol:

Ma sneg v začetku tedna je v vodo padu, upejmo da vsaj ob koncu padavin kako snežinko zagledamo

kristijan

Citat od: matootam dne 23. November 2007, 14:17:50
Ja, tisto so bli cajti, vsake 2 minute smo pisal kok sneži pa kok ga je že zapadl in to v Napovedi vremena :D :D Samo je takrat biu forum tud dooooost manjši, zdej je en kup novih uporabnikov :) Glede URŠE pa sem takrat odprl celo temo se mi zdi, pa nisem dobil odgovora :icon_lol:

Ma sneg v začetku tedna je v vodo padu, upejmo da vsaj ob koncu padavin kako snežinko zagledamo

A ni to ok,da je dost novih na forumu, pa nekaj novih nas je še iz prejšnjega foruma. UPAM, da tudi v Celju  kakšno snežinko ob koncu padavin zasledimo :icon_wink:

Neurje

no se moje mnenje

delam na aerodromu ljubljana in sem v zimski sluzbi in vam lahko povem da so nam rekli da naj do bozicapozabimo na kakersno koli pluzenje akli snezenje-bogato

mislim tudi sam da gre letosnja zima rahlo ze po sledeh lanskoletne