ZEVS Forum

Trenutno vreme [16.11.- -30.11.2007]

Začel/a ablak, 16. November 2007, 00:12:36

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Začelo že začelo.Ampak pri meni se je končalo že takoj, ko se je iz tiste smeri začelo. :icon_arrow:
Trenutno nad našo dolino en zelo velik kos jasnega vremena(a je danes tisti meteorski dež, kr sem nekaj na Yahooju bral :icon_question:).Temperatura še vedno krepko nad lediščem: +4,0.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

blazek

Tukaj se snegec spet nekoliko krepi. Do jutra bi ga lahko po radarju sodeč zapadlo 5-10cm. :drool: Temperatura pa okroglih 0°C.

snega 2-3cm

walter76

V Portorožu ob še vedno močno Burji 5.3 .C  pada..,delno oblačno.
Kaj bo jutri (zjutraj) mislim da nekaj snežink "celo tu"...če pa ne tudi ok..
Prijatelj vremena !

mihav

Hm...po temle radarju sodeč, če se intenzivnost padavin nebo zmanjšala temveč povečala bomo zjutri celo v nekaterih krajih videli kar solidno debelino snežne odeje :drool: Vprašanje je hitrost teh "padavin", lahko predvidevamo v kolikšnem času bo to prišlo nad Slovenijo? :icon_biggrin:
Global warming is a lie;)

Lazic

Citat od: mihav dne 17. November 2007, 22:42:32
Hm...po temle radarju sodeč, če se intenzivnost padavin nebo zmanjšala temveč povečala bomo zjutri celo v nekaterih krajih videli kar solidno debelino snežne odeje :drool: Vprašanje je hitrost teh "padavin", lahko predvidevamo v kolikšnem času bo to prišlo nad Slovenijo? :icon_biggrin:

GFS je takega mnenja da bo do okrog 8ih zjutraj tale celica ostala nad Slavonijo in BIH.Nato bo nekoliko oslabljena do 12ih zajela praktično vso Slovenijo.Nato naj bi do okrog 18ih snežilo.Vsekakor bo glavnina padavin nad osrednjo Slavonijo in vzhodom BIH kjer lahko do jutra po mojem mnenju pade tudi preko 20cm snega.Pri nas več kot 5cm v najboljšem možnem primeru ne pričakujem,napovedujem pa 2cm.
Trenutno oblačno
-1,2°C

Amare

@mihav

Pozdravljen sokrajan. :icon_wink:

Tukaj se je vse skupaj ustavilo, upam na boljši razplet v nadaljnjih urah. :icon_arrow:

EDIT: Trenutna temperatura - 0,2°C

ŽUPMART

No, v Kamniku spet začelo naletavati. Za Lj se pričenja veselica za nekaj časa.  :clap:
Mi smo pa za akj več pre severno v temle fleku. :shrug:

matootam

Citat od: ŽUPMART dne 17. November 2007, 23:10:22
No, v Kamniku spet začelo naletavati. Za Lj se pričenja veselica za nekaj časa.  :clap:
Mi smo pa za akj več pre severno v temle fleku. :shrug:
Tako je! Rahlo sneži! :D:D

indijanc

Ja v Ljubljani trenutno rahlo sneži, vendar ne gre zgolj za naletavanje snega...Avtomobili so rahlo že pobeljeni, za travo in strehe pa se zaenkrat še ni izšlo, vendar do jutra nekako pričakujem, da bo malo drugačna zgodba... :icon_smile:

Davor

Vreme v Škofji vasi pri Celju:

Temperatura: -0,2°C

Oblačno, s posameznimi snežinkami.

Trenutno brezvetrje.

Lp

P.S.: V pričakovanu b***** jutra. :shrug:

Brez oblakov ni ciklona!

Roger

rahlo sneži 0.1°C .rahlo je pobelilo,vendar bo pa kot kaže te runde kmalu konec :icon_haha:

stog

Rahlo sneži. Prejle za trenutke že blizu zmernemu sneženju. V desetih minutah je pobelilo. Takšna intenziteta je verjetno le prehodna.
Temperatura je -0,5°C.

Lazic

Pri nas pa še vedno niti naletavanja snežink nismo videli  :icon_rolleyes:

Cumulonimbus

Citat od: Lazic dne 18. November 2007, 00:00:47
Pri nas pa še vedno niti naletavanja snežink nismo videli  :icon_rolleyes:

čudno lazič kajti tukaj že od poznega popoldneva rahlo naletava, in tudi v hribih okoli tebe se vidijo snežne zavese... bo pa zato zjutraj zimska pravljica pomoje :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

Snego_17

Log pri Brezovici
-0,5°C
87% vlažnost
rahlo naletava sneg