ZEVS Forum

Trenutno vreme (16. 7. - 31. 7. 2015 )

Začel/a MINIMAX, 16. Julij 2015, 06:25:01

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mat89

Pri nas danes tudi brez tropske noči. Včeraj zvečer se je lepo bliskalo v smeri Avstrije.
T:26,6 stopinj C
Tmin:19,6 stopinj C
Vlaga:67%

Glede na modele,bo danes za kakšno stopinjo manj vroče. pri nas kaže do okoli 32-33 stopinj C. Najbolj vroče bo jutri ter drug teden med sredo in petkom,ko se bo ogrelo do 38.C

paradolf

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

MINIMAX

LJ-Polje

pret.jasno
31,6°C
rH 47%

povprečna temperatura od 1.7.2015 do danes (meritve na eno uro) znaša 24,94°C, od 2.7. naprej pa že 25,00°C

povprečje od 14.7. do danes pa 26,19°C
MINIMAX
Lj-Polje

klempo

Pretežno oblačno, nevihta nas je obšla za slab kilometer zopet po južni strani, neverjetno.
Bilo pa je kar nekaj treskanja.
Trenutno je 29 °C
Piha rahel južni veter

Vrbičan

Pretežno jasno po manjši nevihti ki je pustila 4.2 mm dežja in ohladila ozračje za 6 stopin,sedaj je pa grozno soparno pri 28.7 stopinj in 82% vlagi
VP Vrbica pri Ilirski Bistrici-
Davis vantage pro 2
Davis vantage vue

roky

Pretežno jasno in vroče. Občasno zapiha rahel veter, da malo blaži vročino :icon_wink:. Me zanima, če se bo proti večeru naredila kakšna nevihta :drool:.

Temperatura 33,1°C
Vlaga 44%
Rosišče 19.2°C

:wavey:

Trocki

Vreme bo! :)

sasolaguna

Peklenski dan v Zaloškem krematoriju pri 36....bil v centru dopoldan,zaradi vročine pokajo betonske ceste, tudi nova Slovenska...

Lluka

Citat od: Trocki dne 18. Julij 2015, 15:20:09
:icon_lol: :icon_lol: :banghead:

Ja.............. je pa nam malce zalilo njive, vrtičke.... in pa zmočilo nekaterim suho seno ali otavo.............

Trocki

Pri nas pa 37 kapelj na m2. :icon_lol:  Neverjetno kako se delajo padavine norca iz mene. Vedno vse mimo!
Niti enkrat to poletje nismo dobili padavin, razen seveda ko zaliva pol države.
Trenutna temperatura 26,8°C, vlaga 71%  :icon_rolleyes:.

p.s. Koliko mm ste pa dobili Lluka?

ŠTROMAR

Trenutna T= 35,2 °C
Tmax= 35,4 °C
Vlaga = 34%

Je pa bilo danes prijetno poiskati osvežitev ob vodi, sam sem bil med ostalim tudi ob in v Bloškem(Volčjem) jezeru  :icon_wink:

Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

mat89

Danes ni bilo tako vroče tako da ni bilo sile.Obenem je še pihal veter. Jutri pa mogoče zabeležimo zelo vroč dan tmax 35

Pretežno jasno ,zjutraj in dopoldan  bilo nekaj več oblakov
T:31,4 stopinj C
Tmax:32,6 stopinj C
Tmin:19,6 stopinj C
Vlaga:58%
Veter:4km/h
Veter max:16,1km/h

Glavni vrhunec vročine se pričakuje naslednji teden.

@Indijanc bi bilo fajn če bi imel klimo ,ampak jaz lažje prenašam vročino,kot očitno ti,pa sem danes tudi delal zunaj.

indijanc

Glede na to, da oba dni vceraj in danes delam na soncu, ti lahko povem mat, da je razlika le, da je bilo vceraj bolj soparno. Iz klime gledati po internetu pa tudi meni nebi bilo vroce. Se mi zdi malo primitivno tole govorjenje, kajti vseeno stopinja ali dve ne igrata nekaj velike vloge saj je vse ze pregreto.

Trocki

Citat od: indijanc dne 18. Julij 2015, 18:58:09
Glede na to, da oba dni vceraj in danes delam na soncu, ti lahko povem mat, da je razlika le, da je bilo vceraj bolj soparno.

Kakor kje. Pri nas je trenutno rosišče 22,7°C. Včeraj se je gibalo med 17 in 19°C. Me je kar groza ko bo treba sedaj na vrt zalivat za dve uri.  :shrug:

boro

Jasno

Temp.= 27,1°C
Tmax.= 32,4°C
Tmin.= 17,2°C
Vlaga: 66%
Zračni tlak: 1017,3hpa
Veter: 4,0km/h, smer SZ
Najmočnejši sunek vetra: 15,8km/h
Padavine danes:0,0mm