ZEVS Forum

Trenutno vreme ( 1. 7. - 15. 7. 2015 )

Začel/a uros1980, 01. Julij 2015, 14:02:44

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

snowfrick

Citat od: roky dne 04. Julij 2015, 22:44:50

Tmax 33,3 °C ob 16:54

Sej bo Roki  :icon_lol:

Pri nas dopoldan nekaj oblačnosti,čez dan pa večinoma jasno z nekaj avstrijskimi odpadki redke oblačnosti,katere je prineslo čez mejo.

krispy123

Wow kaksna osvezitev, ravnokar prispel domov kjer me pod Pohorjem caka milina in 17.5C. Res fajn prija nekoliko hladnejsi zrak. Na morju ni slo pod 20C ze par dni. Termometer v Kopru ob 23.00 je kazal 25C v Lj cisto isto ob 00.00 uri, res neverjetni toplotni otok. Potem MB 21C pred 30 minutami in tule kar 3C hladneje. Danes bom lahko spal. Max temp vceraj: 29.6C se vedno smo vrez vrocega dneva v juliju.

tomazsta

VP Rakitna, 827m

Vreme: jasno

Temperatura: 15,9 °C
Tminumum: 14,9 °C ob 05:39 h
Trosišča: 15,6 °C
Vlaga: 97%
Zračni tlak: 1018,9 hPa
Veter: brezveterje

Lp Tomaž

VP Rakitna, 827m: Davis Vantage Pro2 plus

http://rakitna.zevs.si

Cimet

Citat od: krispy123 dne 05. Julij 2015, 01:42:45
Wow kaksna osvezitev, ravnokar prispel domov kjer me pod Pohorjem caka milina in 17.5C. Res fajn prija nekoliko hladnejsi zrak. Na morju ni slo pod 20C ze par dni. Termometer v Kopru ob 23.00 je kazal 25C v Lj cisto isto ob 00.00 uri, res neverjetni toplotni otok. Potem MB 21C pred 30 minutami in tule kar 3C hladneje. Danes bom lahko spal. Max temp vceraj: 29.6C se vedno smo vrez vrocega dneva v juliju.

Samo eno vprasanje. Pravis, da te ni bilo doma. Kdo pa ti je prestavil senzor za merjenje temperature. Kot si pred casom dejal, ga moras prestaviti, ker nimas ustreznega scita....
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

krispy123

Citat od: Cimet dne 05. Julij 2015, 07:08:02
Samo eno vprasanje. Pravis, da te ni bilo doma. Kdo pa ti je prestavil senzor za merjenje temperature. Kot si pred casom dejal, ga moras prestaviti, ker nimas ustreznega scita....
Kdo pa je reko da sem podatek vzel iz mojega senzorja. Imam tri neuradne postaje v okolici in podatek ki se mi je zdel najbolj natancen, ker poznam svoj kraj sem vzel iz agrometeoroloskega portala. Tista postaja je cca 1 km zracne linije vstran.Sramota pa je da nima arso vec postaje tukaj. No ponoci se je ohladilo do 16,7C...

mat89

Pri nas so pa noči fajn sveže in se fajn spi. Se vidi da čez dan še ni tiste prave vročine,saj se ogreje le do 30 stopinj C. Od jutri pa bodo jutra že nekoliko toplejša.
pretežno jasno
T:23,7 stopinj C
Tmin:15,7stopinj C
Vlaga:75%

Vrbičan

Sončno in vroče pri trenutni temp. 31.1stopinj C
VP Vrbica pri Ilirski Bistrici-
Davis vantage pro 2
Davis vantage vue

ŠTROMAR

Trenutna T= 33,3 °C  - najtoplejši dan v letu 2015 zaenkrat
Toplotni indeks = 35,2 °C
Pihlja šibak jugozahodni veter do 3 km/h.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

wisky

Pri nas zelo vroce, trenutni podatki so:
T=32,1°C
VL=45%
ZP=1015,2 rahlo pada
Veret= 6,4km/h  smer vzhod.
lp wisky
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

Trocki

Evo vam visoko nadmorsko višino in gozd v bližini. Današnji Tmax pri nas kar 34,1°C, več kot večina nižinskega sveta.  :icon_arrow:
Še vedno pa nabiva sonce pri temperaturi 32,2°C.
Vreme bo! :)

mat89

Pretežno jasno. Pri nas nič posebnega,kar se tiče temperatur,komaj smo prelezli čez 30.C ,še enkrat je gfs dobro zadel temperature,če glih ni visokoresolucijski model. Edino kar je, je soparno,v sredo bo ubitačno. Najtoplejši dan pričakujem jutrišnji tam do 34.C ,v torek in sredo do 32-33 stopinj C

T:29,1 stopinj C
Tmax.31,3 stopinj C
Tmin.15,7 stopinj C
Vlaga.56%
Rosišče.19stopinj C
Rosišče max:20,6 stopinj C

boro

Jasno

Temp.= 27,0°C
Tmax.= 31,8°C
Tmin.= 16,0°C
Vlaga: 69%
Zračni tlak: 1020,0hpa
Veter: 3,2km/h, smer SSZ
Najmočnejši sunek vetra: 13,7km/h

Cimet

Citat od: krispy123 dne 05. Julij 2015, 07:46:08
Kdo pa je reko da sem podatek vzel iz mojega senzorja. Imam tri neuradne postaje v okolici in podatek ki se mi je zdel najbolj natancen, ker poznam svoj kraj sem vzel iz agrometeoroloskega portala. Tista postaja je cca 1 km zracne linije vstran.Sramota pa je da nima arso vec postaje tukaj. No ponoci se je ohladilo do 16,7C...

Zame si en velik laznjivi kljukec. Ves cas isces neko pozornost in potem porocas kakor ti pase. Sedaj imate ze tri postaj okrog tebe. Do sedaj sem mislil, da pobiras podatke s postaje iz Rus. Sem preprican, da si vzel vcerwjsnji podatek iz agrometereoloske zgolj in samo zato, da ni bila zabelezena tridesetica. Isces samo neke senzacije, ki pa jih ni in se nato malo zmisljujes. Da ne govorim o stvareh, ki so verjetno tudi kopirane od drugod....
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

Trocki

Nekateri se res več obremenjujete z ljudmi tukaj na forumu kot pa z vremenom.  :icon_rolleyes:

Trenutna temperatura 25,5°C. Rosišče visokih 20°C. 12 dni od zadnjega dežja.
Vreme bo! :)

MINIMAX

Lj-Polje

jasno

25,3°C
rH 65%
1019 mbar

tmax=32,5°C
MINIMAX
Lj-Polje