ZEVS Forum

Trenutno vreme (1.2.- 15.2.2015)

Začel/a boro, 02. Februar 2015, 08:27:45

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

indijanc

Citat od: sasolaguna dne 04. Februar 2015, 11:16:32
V Zalogu že plus 3 in z dreves kar teče, tole pa nisem pričakoval danes.

:icon_lol: Pa kaj si ti normalen da pises taksne neumnosti? Zdajle sem bil v zalogu in nic ne tece, razem kjer je tona soli... Malo vec objektivnosti...

Lep zimski dan se je naredil, rahlo naletava sneg, stari sneg se pocasi poseda in preobraza.

Tržičan

Brezje pri Tržiču

Rahlo sneži, T = 0,5°C.

Pred 15 minutami je začelo rahlo snežiti.

Lp, Nejc

malamut

Dol pri Hrastniku:

Rahlo sneži +1°C

Sneg se je povsem ojužil, teče od streh, pospešeno se tali, sicer pa ga imamo nekje 10 cm vsega skupaj. Sneži brez učinka, ker se hitreje tali, kot pada.

EDIT: Hahaha pomota, +3°C Kaže termometer... teče, teče, teče

mat89

Od 11 rahlo naletava ,danes očitno ne bo nič posebnega mogoče kje na jugu padne 5cm. Pa čeprav sem danes več pričakoval kot pa včeraj
T.0,3 stopinj C

hrošč

Citat od: indijanc dne 04. Februar 2015, 11:49:18
:icon_lol: Pa kaj si ti normalen da pises taksne neumnosti? Zdajle sem bil v zalogu in nic ne tece, razem kjer je tona soli... Malo vec objektivnosti...

Lep zimski dan se je naredil, rahlo naletava sneg, stari sneg se pocasi poseda in preobraza.
Preobraža se ja..v vodo :icon_mrgreen:

Me je pa zjutraj vseeno presenetilo sonce, ki se ga je videlo skozi oblake. ZAto verjetno tudi tako visoka temperatura. Zato tole sneženje brez nekega efekta, ampak teče prav hudo pa tudi ne. No, s streh kar kaplja, žlebovi se slišijo.

roky

Oblačno je, rahlo sneži. Snežiti je začelo okoli 10:25 ure. Do zdaj se nič ne prijema, se sproti topi :icon_wink:. Danes ne pričakujem veliko snega. Nikoli pa ne veš kaj nam vreme namenja :drool:.
Občasno se iz oblakov kaže sonce, mogoče je zato temperatura tako visoka :shrug:. Ne vem :icon_mrgreen:.

Temperatura 4.7°C
Rosišče 1,5°C
Tlak 995 hpa
Vetra ni

:wavey:

paradolf

Citat od: roky dne 04. Februar 2015, 12:42:42
Občasno se iz oblakov kaže sonce, mogoče je zato temperatura tako visoka :shrug:. Ne vem :icon_mrgreen:.

Temperatura 4.7°C
Rosišče 1,5°C
Tlak 995 hpa
Vetra ni

:wavey:

Kar malo sumljivo visoka temperatura :icon_question:
V Dobrunjah je rahlo sneženje ponehalo. Občasno tudi dokaj svetlo.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Lazic

No kakega sneženja danes res nisem pričakoval, tega da se bomo kopali v soncu pa tudi ne  ::)
Stranje pri Kamniku
delno jasno
T= 1,4C
snega je ostalo še 11cm, na strmejših prisojah je pobralo ves včerajšnji sneg

računalnik

kripelj

Lepo je pogrelo ponekod ja, Bovec na +6, idrija +4, itd. (predvsem zaradi sonca, vlaga pa pod 50%, tako da bo hitro spet ohladilo, ko sonce zaide). Pri nas zaenkrat kar vredu, držimo se na +1, občasno so rahlo naletavale miniaturne snežinke, sneg se ne tali kaj dosti in ostaja kar pomrznjen. Upam na prehodno razjasnitev tam po 16h, da preidemo v negativo. Snega zaenkrat med 5 in 10cm  :icon_wink:

snowfrick

Tudi pri nas sije sonce skozi oblake.Vidi se tudi modrina neba.
Temp +2°,piha rahel severnik,vlaga 70%.

primko

Tudi v filmu The day after tomorrow je bilo videti modrino neba, potem pa.... ;)

Ali mi lahko kdo vsaj približno pove, koliko snega bo zapadlo v hribovitem svetu Severne Primorske? :icon_question:

ŠTROMAR

Gradišče nad Pijavo Gorico ob 14.30:

Oblačno in megleno
Sneži
Trenutna T= -0,1 °
Tmin= -2,3 °C
Tmax= 0,1 °C
Višina snega = 37 cm

Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

MINIMAX