ZEVS Forum

Trenutno vreme (16. 01. - 31. 01. 2015)

Začel/a uros1980, 16. Januar 2015, 05:43:59

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Miha89

V Domžalah imamo 0.8°C. Pada rahel dež s snegom. Imamo pa 6 cm zbite plundre. Kar slabo glede na okoliške zahodne kraje!  :banghead:

EDIT: 11.58h, med zelo rahlimi padavinami ponovno prevladujejo posamezne mokre snežinke. Višina snežne odeje ostaja nespremenjena!
Let it snoooooow! =)

maestro

Se že prebuja veter na Bledu,sneženje pa slabi. sneg je pa tisti "pravi",ravno prav moker. Se pa sproti tudi poseda.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

mat89

rahlo sneži ,dež s snegom začel ob cca 10 uri
T:0,9 stopinj C
Rosišče:1 stopinj C
Padavine:7mm
Pritisk:976,4hpa pada
Malo pocukrano

računalnik

Citat od: maestro dne 30. Januar 2015, 11:33:49
Se že prebuja veter na Bledu,sneženje pa slabi. sneg je pa tisti "pravi",ravno prav moker. Se pa sproti tudi poseda.
Še hitreje je nehalo, kot sem mislil da bo :icon_mad:
Točno 30cm

kripelj

Zelo mocno snezi, vidljivost okoli 100m  :icon_eek:

max

Trenutno zmerno do močno sneži, snega že preko 10cm, prebudil se je tudi veter, kar lepo piha, anemometer pa zasnežen in ne mrdne  :P

Tržičan

Brezje pri Tržiču

Rahlo sneži, T = 0,5°C.

Višina snežne odeje: 32cm (v slabih 2h 10cm novega)

1h je močno snežilo ob zmernem vetru, sedaj pa padavine slabijo.

Lp, Nejc

cezplotnik

Sneženje prenehalo, čeprav radar še kaže odboje. No kot kaže padavine v višjih plasteh še vztrajajo, v okoliških hribih (na Krvavcu) namreč še vedno zmerno sneži. V dolini pa že začenja pihati, zaradi fenskega efekta pri spuščanju zraka pa se padavine posušijo preden dosežejo nižine.
Na radarski sliki se prav tako lepo vidi prehod fronte. Če ste pozorni, jo lahko vidite, kako preide Karavanke in KS Alpe med 10.00 in 10.30 UTC. S tem se spremeni tudi "smer" razširjanja padavin na radarju...

gmail

Ljubljana BTC T 0,8 °C , rahlo sneži/dežuje vmes večje snežinke, čeprav smo dobili zjutraj kar lepo porcijo, sem od dopoldneva pričakoval več, saj naj bi se padavine okrepile pa so kvečjemu slabele...poglejmo kaj bo prineslo popoldne

Amadej13

Pozdrav iz škofje loke :-)
Trenutno rosi, malo prej je pa noro spalo  :icon_wink:   

Takole je bilo malo prej :-)

Lp, Amadej

krispy123

Zmerno-močno sneži tudi tukaj, na čase se sneg res močno vsuje.
Temperatura: 0.5C
Višina snega ob 12.00 uri: 12 cm
ob 12.40 pa že 15 cm. Sem kar presenečen, očitno so tudi te mejne situacije našemu koncu na kožo pisane, samo me je vseeno malo skrbelo. Problem so ponavadi edino padavine.
Upam da ga dobimo vsaj 20 cm.

roky

Oblačno je, rahlo sneži, zjutraj in dopoldan pa je močno snežilo :icon_wink:. Zapadlo je 30 cm snega :buttrock:.

Temperatura 3,5°C :icon_question:, namesto da pada raste
Tlak 970 hpa
Vetra ni

:wavey:

sasolaguna

V Zalogu rahlo rosi, vse teče in začelo je pihat..to je to za danes.

smotani

rahlo sneži
t -0.9°C
45-50cm mokrega južnega snega :icon_wink: