ZEVS Forum

Napoved vremena [ 1.11 - 15.11.2007]

Začel/a Ciklon, 01. November 2007, 00:43:44

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

umetnik

Arso pravi, da bo ponoči predvsem na vzhodu in jugovzhodu občasno sneženje nekoliko pogostejše. Pa tudi GFS daje malo več padavin kot zdajle.  :clap:

zigarrdo

Citat od: umetnik dne 14. November 2007, 12:37:35
Arso pravi, da bo ponoči predvsem na vzhodu in jugovzhodu občasno sneženje nekoliko pogostejše. Pa tudi GFS daje malo več padavin kot zdajle.  :clap:

Tisti PREDUSEM na jugu in vzhodu, me malo nervira, res me zanimajo realne šanse za sneg v lj, zvečer in ponoči, jest ne izključujem snega tudi pri nas, vendar nisam prepričan
Everywhere you go you always take the weather with you

gradiščan

Citat od: umetnik dne 14. November 2007, 12:37:35

Podobna napoved je bila včeraj za danes...pa smo zaenkrat imeli na JZ največ padavin...seveda snežne, ki pa so se nažalost sproti topile in je tako nakapljalo 3.6 mm padavin preko noči..

robi14

bol švoh kaže, vsaj danes.... :icon_confused:

za naslednje dni pa malo, malo, malo bolje

Thunder

Mah topla voda vse skupaj.  :icon_rolleyes: Jaz gledam zdaj za drug teden, samo me skrbi količina padavin...vseeno mislim da v LJ ne bo več kot 2 centi v obeh tednih skupaj. Novodobna zima pač.... :icon_rolleyes:
VEČ SKOZI OKNO GLEDAT PA MANJ KARTE BULIT!!! Snegoljubec po srcu!

zigarrdo

Citat od: robi14 dne 14. November 2007, 12:56:39
bol švoh kaže, vsaj danes.... :icon_confused:

za naslednje dni pa malo, malo, malo bolje

Lepo kaže vendar me stvar znervera, tukaj kaže da bo v naslednjih 3 dneh padlo po sloveniji do 25 cm snega, nobena napoved pa ne daje dejansko večjih padavin v naslednjih 3 dneh! ne vem v čem je fora...pa tudi današnje padavine so res zanimive ker jih nikjer ni, noben radar ne kaže ravno večjih padavin nikjer okoli...čeprou jih vsi napovedujejo, tudi v sosednjih državah, ne vem, oćitno bo hitro nekaj prišlo, al pa tudi ne  :icon_confused:
Everywhere you go you always take the weather with you

robi14

Citat od: zigarrdo dne 14. November 2007, 13:04:43

Lepo kaže vendar me stvar znervera, tukaj kaže da bo v naslednjih 3 dneh padlo po sloveniji do 25 cm snega, nobena napoved pa ne daje dejansko večjih padavin v naslednjih 3 dneh! ne vem v čem je fora...pa tudi današnje padavine so res zanimive ker jih nikjer ni, noben radar ne kaže ravno večjih padavin nikjer okoli...čeprou jih vsi napovedujejo, tudi v sosednjih državah, ne vem, oćitno bo hitro nekaj prišlo, al pa tudi ne  :icon_confused:

we will see, when the night will come  :icon_rolleyes:

matootam

Citat od: zigarrdo dne 14. November 2007, 12:41:24
Tisti PREDUSEM na jugu in vzhodu, me malo nervira, res me zanimajo realne šanse za sneg v lj, zvečer in ponoči, jest ne izključujem snega tudi pri nas, vendar nisam prepričan
Zagotavljam ti, da snega v Ljubljani in padavin ne bo, če bo kaj bo to rahlo rosenje in nič drugega.
Kot sem napovedal včeraj, je bla napoved GFSja en kur*c vredna, v primerjavi z Aladinom, ki je zadel s svojo napovedjo.

umetnik

Citat od: matootam dne 14. November 2007, 14:57:49
Zagotavljam ti, da snega v Ljubljani in padavin ne bo, če bo kaj bo to rahlo rosenje in nič drugega.
Kot sem napovedal včeraj, je bla napoved GFSja en kur*c vredna, v primerjavi z Aladinom, ki je zadel s svojo napovedjo.

V Ljubljani je ponoči padal dež s snegom.  :suspicious:

In glede na trenutno situacijo nekaj padavin še bo, pomoje tudi snežnih,
vprašanje pa je, ali se bo prijelo.

Vremenko

Ponoči bo v večjem delu Slovenije oblačno. Predvsem na vzhodu in jugovzhodu bo občasno rahlo snežilo. Krepil se bo severni veter, na Primorskem burja. Jutri bo na Primorskem zmerno do pretežno oblačno, drugod oblačno. Predvsem v vzhodnih krajih bo ponekod občasno še lahko rahlo snežilo. Pihal bo okrepljen severni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 2, na Primorskem do 5, najvišje dnevne od -1 do 3, na Primorskem do 9 stopinj C.

Arso je že zbrisal manše okrepitve na J in V
Verjetno ne b nič kaj prida razen na JV zna mogoče malce pobelit.

matootam

Citat od: umetnik dne 14. November 2007, 15:37:45
V Ljubljani je ponoči padal dež s snegom.  :suspicious:

In glede na trenutno situacijo nekaj padavin še bo, pomoje tudi snežnih,
vprašanje pa je, ali se bo prijelo.
Verjamem, da je blo tut kaj snežink vmes, samo pravim, da je za 1-2 dni naprej brezveze gledat GFS, ker Aladin najbolj pozna naš teren, in se redkokdaj zmoti pri svojih napovedih. Tako se tudi danes skorajda ni! :)

markokorosec.net

Citat od: matootam dne 14. November 2007, 15:44:13
Verjamem, da je blo tut kaj snežink vmes, samo pravim, da je za 1-2 dni naprej brezveze gledat GFS, ker Aladin najbolj pozna naš teren, in se redkokdaj zmoti pri svojih napovedih. Tako se tudi danes skorajda ni! :)
Če bi ti videl včerajšnji ALADIN 12z zagon, bi drugače govoril :icon_haha: Kazal je kar 20-40mm, pa najdi jih sedaj :icon_mrgreen:

Nč ne bom reku več za dans, je kar je :icon_biggrin: Le nekaj me matra...a bo v LJ vsaj še 0.3mm padavin, drgač sm Serpentinšku dolžen dva lešnika, ker LJ je dobila danes komaj 0.3mm :icon_lol:

stog

Danes je bil lep primer, kako se niti 12 ur prej ne da vedeti, koliko snega bo padlo po Sloveniji. Kaj šele za več kot 5 dni. Večinoma kopen je ostal ves JV del države.
Kje so zdaj vsi optimisti?  :icon_biggrin:
Če bo ponoči kaj padlo v osrednji Sloveniji sem pa tudi papež.
Arso pa seveda še naprej optimističen, čeprav tudi ta že izgublja pogum.  :icon_rolleyes:
Realnost je takšna, da bo še JV Slovenija trepetala za nekaj snežink, ki so možne ponoči.
Tudi obeti za naprej se mi ne zdijo ravno optimistični, čeprav je še nekaj možnosti za kak cm.

matootam

Citat od: skywarn.si dne 14. November 2007, 15:55:47
Če bi ti videl včerajšnji ALADIN 12z zagon, bi drugače govoril :icon_haha: Kazal je kar 20-40mm, pa najdi jih sedaj :icon_mrgreen:

Nč ne bom reku več za dans, je kar je :icon_biggrin: Le nekaj me matra...a bo v LJ vsaj še 0.3mm padavin, drgač sm Serpentinšku dolžen dva lešnika, ker LJ je dobila danes komaj 0.3mm :icon_lol:
Ja jebiga, za Ljubljano je zadel, za jug se pa ne brigam :icon_haha:

grizli

Ne, ne morete se priti kepat v Kočevje , kot sem omenil včeraj, zaradi tehničnih težav s snegom.

P:S: - Lakho pa ga mirne vesti prinesete s seboj

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

lpP
grizli ma vas rad