ZEVS Forum

pomoč pri spletni strani

Začel/a kekec46, 03. Januar 2008, 16:47:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

tomazsta

Citat od: Domček dne 13. Marec 2012, 20:36:22
A zna mogoče kdo naredit spletno stran, na katero se lahko dostopa samo z uporabniškim imenom in geslom?

Pozdravljen !

Če uporabljaš php je tak primer (PHP Login script tutorial) je opisan na naslednji spletni strani:

http://www.phpeasystep.com/phptu/6.html

Del kode, ki preverja geslo je potem potrebno vnesti na osnovno stran in na vse podstrani.

Lp Tomaž
VP Rakitna, 827m: Davis Vantage Pro2 plus

http://rakitna.zevs.si

piskec

No, ampak nekdo bi res moral imet tudi predlogo za spletno stran.

Bi jo dali tudi na portal. Kdo ima zadnjo verzijo? Vreme?

max

Citat od: piskec dne 23. December 2013, 20:38:25

Jaz imam takšno kot je moja stran, samo so potem še moje povezave zraven. A tiste stvari ven brišem?

Vreme

Citat od: piskec dne 23. December 2013, 20:38:25

Da bi jo dajali na portal sem jaz proti.Ta spletna stran je namenjena izključno članom društva ZEVS. Sam imam "samo "staro spletno stran, ki sem jo napravil. Posodobljeno je pripravil in popravil gradiščan, tako da se bo za te stvari treba obrniti na njega. Sicer pa sem to vse že včeraj preko ZS sporočil azzy-ju.

če pa kdo od članov ZEVS potrebuje podobno spletno stran za linux oz. wview pa jo lahko dobi pri meni - LINK

azzy

Res je, hvala Vreme. Sem že kontaktiral Gradiščana :icon_wink:

piskec

Uporabo bi rešili formalno - predloga je namenjena le članom ZEVS.

Drugi je potem ne bodo smeli uporabljat. Vsaj pravno formalno ne. Po mojem povsem dovolj. Bi rad videl kdo bo uporabljal predlogo, če povsod piše ZEVS pa ni iz Zevsa.

azzy

Predlogo mi bo poslal Gradiščan, sva dogovorjena :bouncy:
Samo pravi, da čaka na potrditev mojega članstva v društvu. upam da se pokontaktirate danes, ker je praznik in se imam čas z tem ukvarjat  ::)
kdo pa upravlja z avatarji tukaj? vidim, da imaj večina napisano Član VD zevs...jaz pa ne...

medovreme

Citat od: azzy dne 26. December 2013, 11:36:42
Predlogo mi bo poslal Gradiščan, sva dogovorjena :bouncy:
Samo pravi, da čaka na potrditev mojega članstva v društvu. upam da se pokontaktirate danes, ker je praznik in se imam čas z tem ukvarjat  ::)
kdo pa upravlja z avatarji tukaj? vidim, da imaj večina napisano Član VD zevs...jaz pa ne...

Živjo!

Urejeno, sem čisto pozabil uvrstiti te v skupino članov VD ZEVS :)
Gradiščanu sem pa tudi ZS poslal, da si naš najnovejši član :)

Dobrodošel še enkrat!

Marko Premelč (Medovreme)
Kaj je na obzorju?

azzy

Super,
upam da se odzove še danes ::)