ZEVS Forum

Napoved vremena [ 17.10 - 31.10.2007]

Začel/a Ciklon, 16. Oktober 2007, 13:29:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Patrice

Citat od: MaVeRiCk dne 17. Oktober 2007, 20:56:38
ma lahk smo veseli, da bo vsaj deževno vreme, lani še dežja nismo meli skor cev oktober pa november :icon_eek: :icon_eek:
No ja... jaz sem kot zagrizen kolesar vsekakor bolj vesel suhe jeseni, da še odpeljem, kar se da odpeljati... Ampak... ZIMA NAJ BO PA MRZLA (je po snegu fajn furat press  :icon_biggrin: :icon_biggrin:)...
No ja, upam, da bo letos ornk zima, in če bo kej belega že novembra, nič hudega. Oktober pa je ipak še mal zgoden za sneg, mar ne... Jaz si ga želim predvsem okoli novega leta - in to ne v majhnih količinah  :icon_lol: :icon_lol:
Ja, glede napovedi - tudi če bo sneg, se ne bo dolgo obdržal, lahko pa veliko škodo v tem času na drevju naredi.. Ohladitev pa je OK, ker se mora vse skupaj malo pohladiti...

paradolf

V bistvu kar težko sestavit pravo napovved te dni.  :icon_rolleyes:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Trocki

Bo kjer bo! Kakor jaz to vidim, padavin v soboto ter nedeljo skoraj ne bo. Mogoče edino na JV države kaka kaplja oz. snežinka. Zahod ter sever pa ostaneta suha.
Vreme bo! :)

stog

Se strinjam, kakšno belino lahko kar pozabite z morda kakšno redko izjemo na JV. Kaj pa boste s kakšno snežinko, če pade z neba? Jo boste dali v zmrzovalnik? 
Morda bi Grizli v Kočevju lahko kako noč dobil kak cm debelo belo pokrivalo...  :icon_question:

robi14

v avstriji se je že začelo ohlajat in snežit na 2000m  :icon_wink:

računska napoved snega za naslednje tri dni

in še ena napoved...

Froš

samo ste vsako leto bolj zgodni z napovedjo snega  :icon_lol:
WMR 928-NX

Jernej

Brez zamere Frošek, ampak smo ga lačni še od lanske zime. Zato zajavkamo ob vsaki snežinki, ki se spusti z neba. :icon_eek:

Pihe

Kot ponavadi, bo spet precej odvisno , kako se bo ta predvidljivi nepredvidljivec Balkanec obnašal: Vemo, da bo, niti približno pa ne vemo še, ali bo razsajal bolj JV ali bolj južno od nas. Skoraj z gotovostjo lahko rečem, da SV Slovenije ne bo deležen praktično ničesar, na JV pa se lahko tudi prognozira nekaj belega.Kot sem pa že prejšnji dan napovedal, lahko kaj snegu resnega in podobnega pade le na Gorjancih, pa kak Kum in tisti hribi višji od jurja.Če zadevo zanese pa malce bolj vzhodno, pa lahko cela vzhodna polovica Slovenije lahko povoha nekaj beline.Bolj bo pa to v obliki plesa snežink, saj bo od danes ponoči naprej kar pošteno vlekel SV veter, na Primorskem pa močna burja. Skratk, kot vedno pri balkancu:kilometri južno ali vzhodno štejejo! :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Thunder

Živjo fantje po rahlem "dopustu" in velikem razočaranju lanjske zime se zopet javljam. Snegoljubec pač.  :clap: No kot vse kaže se začenja. Po mojem ne bo v LJ nič beline, ampak počasi se daleč pride.  :icon_confused: :icon_wink:
VEČ SKOZI OKNO GLEDAT PA MANJ KARTE BULIT!!! Snegoljubec po srcu!

Vremenko

Mislim da kakšno snežinko bomo vidli če že ne druzga na live kamerah :icon_haha:

Froš

mal si poglejte roglo zdle  :icon_eek: :surprised:

no ja, malo prehitro vseskupaj, ampak tudi (m)arsovci napovedujejo neke abnormalne temperature za soboto.. nevem a bomo kr preskočil iz poletja na zimo?   :icon_lol:
WMR 928-NX

Vremenko

Vendar pomoje ne bo nič drugega kot forum bo bolj živ :icon_haha:

ŽUPMART

Citat od: Frošek dne 18. Oktober 2007, 16:47:46
mal si poglejte roglo zdle  :icon_eek: :surprised:

no ja, malo prehitro vseskupaj, ampak tudi (m)arsovci napovedujejo neke abnormalne temperature za soboto.. nevem a bomo kr preskočil iz poletja na zimo?   :icon_lol:

Od Rogle sem pot trenutno vreme nalimal sliko. Hudoooooo! :icon_eek: