ZEVS Forum

Napoved vremena [ 17.10 - 31.10.2007]

Začel/a Ciklon, 16. Oktober 2007, 13:29:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

janez24

letos pa bo

zimazakon

Citat od: janez24 dne 17. Oktober 2007, 18:00:56
Za Ljubljono sneg ziher odpade :icon_lol:

Oh ti Janez, da se ti ne bo enkrat zareklo :icon_question: Mogoče ga bo pa pri tebi pol metra? Samo  nevem po katerih kartah :icon_exclaim:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

janez24

Citat od: zimazakon dne 17. Oktober 2007, 18:10:58
Citat od: janez24 dne 17. Oktober 2007, 18:00:56
Za Ljubljono sneg ziher odpade :icon_lol:

Oh ti Janez, da se ti ne bo enkrat zareklo :icon_question: Mogoče ga bo pa pri tebi pol metra? Samo  nevem po katerih kartah :icon_exclaim:
Nebo semi zareklo :icon_biggrin:
letos pa bo

Vremenko

:shrug: :shrug:

Bomo vidli kaj bo na rtv je povedal da bo v soboto med plohami možen sneg med dežjem.
Na zahodu pa naj ne bi bilo padavin,tako da tudi u LJ je možno da prleti snežinka ki jo je veter prnesu iz avstrije :icon_haha:
Vendar po kartah sodeč bi ravn na zahodu mel več možnosti :shrug:

Vremenko

Jah to so sanje da bi se sedaj o centimetrih govorili.Nad 1000m že vendar pod 800m pa
ni drugega kot sneg me dežjem.No newem upam da se motim(skeptik pač) :shrug:

bismarck

12z je čist cool in sneg  bo...tudi po nižinah kak cm...vsaj tam do torka...obljubim :)
24.2.2013 - DATUM ZA VREMENSKE ALMANAHE !

Ciklon

Največ možnosti za posamezne snežinke v nižinah bo v soboto in nedeljo. Potem (v pon, tor,..)pa v višinah ne bo več tako mrzlo. Meja (rahlega) sneženja naj bi bila takrat med 600 in 900m.
Kakšne snežne odeje pod 800m pa ni pričakovati v tem nekajdnevnem poslabšanju. Bo treba počakati še kak mesec. :shrug:
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

bismarck

paradolf

Citat od: bismarck dne 17. Oktober 2007, 19:47:21
12z je čist cool in sneg  bo...tudi po nižinah kak cm...vsaj tam do torka...obljubim :)

Iz kje ga nameravaš pa prinest...Katarina, Vršič  :suspicious: :icon_haha:
No saj ne rečem da bi znalo tudi rahlo snežit, samo o centimetrih se pa pri trenutnih kartah ne bi smeli kaj dost pogovarjati. Seveda mislim nižine  :icon_arrow:
Da se razumemo. Če bo pobelilo bom pa zelo  :icon_biggrin:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

pozabi

Živjo,
kdo mi bo pomagal ?

Nujno bi rad vedel, do kdaj jutri ne bo padalo v Posavju.

Če se to vsaj približno da izluščiti iz vaših napovedi.

Ostalo mi je za 2 uri dela zunaj, pa bi moral opraviti pred dežjem.

LP

indijanc

Priporočam da opraviš nekje pred 12-13 uro...Potem pa mislim da bo začelo počasi padati...

Vremenko

Mal sem preštel mm v snežni obliki.Seštevek je okoli 10mm rahlega sneženja(zaenkat kaže tako vendar se lahko spremeni)
To pomeni da od 10mm padavin(snežnih) ne bo nič (pretopla tla,mokra tla,jakost bo slaba...)
Če bomo po nižinah meli na avtomobilski šipi belo bomo lak zlllllooooo srečni :icon_haha:

ŽUPMART

Citat od: bismarck dne 17. Oktober 2007, 19:47:21

Tako kot tista nevihta v Celovcu? :icon_lol:

Se oproščam za OT. Ena interna.  :icon_haha:

bismarck

zigarrdo

Citat od: Vremenko dne 17. Oktober 2007, 20:49:01
Mal sem preštel mm v snežni obliki.Seštevek je okoli 10mm rahlega sneženja(zaenkat kaže tako vendar se lahko spremeni)
To pomeni da od 10mm padavin(snežnih) ne bo nič (pretopla tla,mokra tla,jakost bo slaba...)
Če bomo po nižinah meli na avtomobilski šipi belo bomo lak zlllllooooo srečni :icon_haha:
:clap: :clap: :clap:
potrebno je vedeti da bo glavnina padavin precej južno oz. jv, na balkanu, kjer lahko govorijo tudi o cm....snega,
Everywhere you go you always take the weather with you