ZEVS Forum

Iščemo pomoč!

Začel/a piskec, 11. Oktober 2007, 12:20:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ZeroQ

Pozdravljeni

Delam v računalniškem podjetju, sem strokovnjak s smeri strojne opreme - hardware. Lahko vam pomagam le iz svojega področja, kajti programirati nisem nikoli poizkušal. Kar se tiče pomoči pri elektroniki in strojni opremi mi lahko sporočite. Obljubim, da se bom potrudil in vam poizkušal pomagati.

LEP POZDRAV celotnemu kolektivu Zeusa.

piskec

ZeroQ, se bomo malo pomenili na Srečanju, anede?

Super!

zimazakon

Citat od: ZeroQ dne 20. Oktober 2007, 13:40:25
Pozdravljeni

Delam v računalniškem podjetju, sem strokovnjak s smeri strojne opreme - hardware. Lahko vam pomagam le iz svojega področja, kajti programirati nisem nikoli poizkušal. Kar se tiče pomoči pri elektroniki in strojni opremi mi lahko sporočite. Obljubim, da se bom potrudil in vam poizkušal pomagati.

:icon_wink: :clap: :icon_wink:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

gradiščan

Citat od: ZeroQ dne 20. Oktober 2007, 13:40:25
Pozdravljeni

:clap: :icon_wink:

ZeroQ

Citat od: piskec dne 20. Oktober 2007, 14:07:50
ZeroQ, se bomo malo pomenili na Srečanju, anede?

Super!

Ja brez težav se bomo pogovorili na srečanju, nažalost mam včasih polne roke dela in zato ne morem takoj odpisati. Drugače pa saj zimazakon ve, da rad pomagam. Se bom potrudil kar se bo dalo največ po mojih močeh. Se pa že zelo veselim srečanja.

Lep pozdrav celotnemi kolektivu ZEVS Foruma.

piskec

ZEVS išče pomoč pri administriranju foruma!

Vse, ki se spoznajo na SMF programsko opremo in posledično na php programski jezik, prosim, da se oglasijo na mailto:piskec@gmail.com.

Ponujamo nič zaslužka in veliko sekirancije. Vsekakor bolje, kot nič.  :icon_wink: