ZEVS Forum

Napoved vremena [ 01.10-16.10.2007]

Začel/a paradolf, 29. September 2007, 20:07:09

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

blazek

Zdej nič ne kaže da bi kje v gorah padlo od 50-75cm snega. Še z orografijo nebi padlo toliko. Razen, če se naslednji zagoni ne spremenijo.

Pihe

Ma dajte malo umirit te centimetre, da vam na koncu ne bodo ostali metri.Nategnjenega nosu. :icon_lol:
Kar je dosedaj iz modelov zanesljivo je to, da se bo občutno ohladilo in, da bo Primorska fasala močno burjo, ostali pa SV veter. Temu ne bomo ušli.Če bodo pa Gorjanci mal pod vrhom pobeljeni bo pa že "uspeh". :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Ledeni

Citat od: Pihe dne 16. Oktober 2007, 18:17:27
Ma dajte malo umirit te centimetre, da vam na koncu ne bodo ostali metri.Nategnjenega nosu. :icon_lol:
Kar je dosedaj iz modelov zanesljivo je to, da se bo občutno ohladilo in, da bo Primorska fasala močno burjo, ostali pa SV veter. Temu ne bomo ušli.Če bodo pa Gorjanci mal pod vrhom pobeljeni bo pa že "uspeh". :icon_arrow:
Pod to se tud jaz podpišem

Cumulonimbus

Citat od: Ledeni dne 16. Oktober 2007, 18:46:10

končno nekdo ki je podprl moje besedičenje :icon_redface: bo pa primorce kar ornk prepihalo :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

TWISTER

Citat od: Cumulonimbus dne 16. Oktober 2007, 19:00:49

končno nekdo ki je podprl moje besedičenje :icon_redface: bo pa primorce kar ornk prepihalo :icon_arrow:

lp

jaz se s tem čist ne strinjam...seveda je najbolj verjetno po zdajšnih kartah a se spreminjajo iz zagona v zagon...poglejte novi ukmo... dejstvo je da se bo močno ohladilo, osebno sem siguren v snežinke(lahko tudi v obliki ploh) tudi marsikje po nižinah, ponekod tudi trenutna belina, seveda pa ne govorim o kaki snežni odeji :icon_arrow:

ŽUPMART

Citat od: TWISTER dne 16. Oktober 2007, 19:04:52
Citat od: Cumulonimbus dne 16. Oktober 2007, 19:00:49

lp

jaz se s tem čist ne strinjam...seveda je najbolj verjetno po zdajšnih kartah a se spreminjajo iz zagona v zagon...poglejte novi ukmo... dejstvo je da se bo močno ohladilo, osebno sem siguren v snežinke(lahko tudi v obliki ploh) tudi marsikje po nižinah, ponekod tudi trenutna belina, seveda pa ne govorim o kaki snežni odeji :icon_arrow:

TAko se govori, Twister! :icon_haha: :clap:

Ciklon

Na TV SLO1 je g. Gregorčič rekel, da se bo v soboto ponovno pooblačilo in zvečer bo začelo deževati.
Ampak GFS teh padavin ne kaže.  :icon_question:
Raj je v naravi :buttrock:

TWISTER

Citat od: cumulonibus dne 16. Oktober 2007, 19:29:08
Na TV SLO1 je g. Gregorčič rekel, da se bo v soboto ponovno pooblačilo in zvečer bo začelo deževati.
Ampak GFS teh padavin ne kaže.  :icon_question:

pa sej to jaz razlagam, evropski modeli kažejo drugače kot ameriški in zato pravim da ne moremo reči točno kaj bo :icon_wink:

Ciklon

Zdaj v drugi napovedi pa je g. Gregorčič še dodal, da za nedeljo (na dan volitev) kaže "žal" na skoraj zimsko vreme.

Mraz bo, sneg je pa še pod vprašajem. :icon_wink:

TWISTER

tale njegov "žal"  :shrug: me je prav presenetil, ker on je tudi snegoljubec :clap:

Ciklon

Mislim, da je tale "žal" izrekel zaradi volitev, ker je ponavadi udeležba teh zaradi slabega vremena slabša. Je pa izrekel z rahlim nasmeškom :icon_smile: 
:icon_biggrin:  :icon_wink:

Zdele je pa g. Pečenko po TV v Piramidi. :icon_wink: