ZEVS Forum

Vremenska postaja-Družinska vas (Šmarješke toplice)

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 13:15:57

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 5 Gosti gledajo to temo.

blazek

Postaja od danes pa do nadaljnega ne bo dosegljiva, ker bo računalnik na popravilu.

blazek

Računalnik je že poravljen. A po pomoti so mi zbrisal FTP watchdog. Zato bi prosil nekoga, ki ga ima, če mi ga pošlje na mail. Lepo prosim. :icon_confused:

max

Citat od: blazek dne 05. Februar 2008, 14:35:27
Računalnik je že poravljen. A po pomoti so mi zbrisal FTP watchdog. Zato bi prosil nekoga, ki ga ima, če mi ga pošlje na mail. Lepo prosim. :icon_confused:

http://toolsandmore.de/Central/Produkte/Software/Internet/Webmaster/FTP-Watchdog/

blazek

Hvala.

Postaja je spet dosegljiva na spletu. Hvala bogu. :clap:

blazek

Ne vem zakaj je kar na lepem prenehala spletna stran beležit podatke. A vse ostalo normalno deluje. :icon_cry:

polo

A ti ftp ali kaj že imaš sploh pošilja podatke na net?

blazek

Ftp piše samo siehe protokol. Zgleda da mora bit nekaj s FTP-jem narobe, ne pošilja podatkov.

Sam kako je ta vrag delal ves ta čas, ko sem bil doma. Potem ko pa sem šel v Ljubljano, je pa prenehalo. KOt da bi me zanalašč zafrkavalo.

edit.

ftp watchdog sploh nič ne reagira, nastavljeno je pa vse tako kot treba. Sem še enkrat preveril v wswin pomoči. Pa brez uspeha. :icon_sad:

polo

Citat od: blazek dne 22. Februar 2008, 21:19:55
Ftp piše samo siehe protokol. Zgleda da mora bit nekaj s FTP-jem narobe, ne pošilja podatkov.

Sam kako je ta vrag delal ves ta čas, ko sem bil doma. Potem ko pa sem šel v Ljubljano, je pa prenehalo. KOt da bi me zanalašč zafrkavalo.
Računalnik si verjetno reseteral?
A ti net sploh dela na njemu?
Mogoče je kaj z serverjem narobe?

blazek

Seveda dela net, ftp pa ne duha ne sluha. Računalnik ni nobeden resetiral. Tako da res ne vem kaj bi lahko bilo narobe. Mogoče je pa krivec res server. :shrug:

polo

Sori k sem po pomoti vpisal moj poust v tvojega  popravljeno):icon_redface:

No če ga nobeden ni resetiral pa ga daj ti,mogoče pomaga  :icon_smile:

gradiščan

siehe protokol :icon_question:

Kadar strežnik ne dovoli prijave ftp-ju, potem ta ne more uploudat na strežnik. Takrat meni izpiše tale protokol. Zadnje čase sem na našem strežniku večkrat opazil, da ne dovoli prijave..

Počakaj kakšno urco..ali pa probaj jutri spet...

Vreme

Glede na to, da sta oba člana ZEVSa imata seveda pravico do prostora na strežniku ZEVS-a  :icon_arrow:

blazek

blazek

Po skoraj mesecu in pol, nama je z Vremenom le uspelo spraviti postajo ponovno na net. Tako je sedaj na zevsovem steržniku in dosegljiva na slednjem linku.. :icon_wink:

http://zevs.si/druzinskavas/

piskec