ZEVS Forum

Nevihta in Light show v Prlekiji, 6.7.2013

Začel/a Mraz, 06. Julij 2013, 22:44:26

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Mraz

Proti večeru se je iz Madžarske bližala nevihtna linija, ki se je nad nami zadržala precej časa, zato smo imeli zvečer še soliden light show. Ves čas smo bili na obrobju nevihte, tako da smo dobili le en naliv. Solidna nevihta po dolgem času.

Strele mi niso najbolj uspele :shrug: Vprašanje za Paradolfa oz. Aquatica: Kakšne nastavitve moram uporabiti, da bodo strele bolj modre?

Lp.

krispy123

Super reportaža,sem se spraševal kako je morala tale nevihta izgledati iz tvojega konca.Jaz več kot razelektritve v daljavi še za zdaj iz te nevihte nisem videl.Pa kljub temu da je južno od Maribora.
Seveda sem tudi jaz postavil stativ in upal da se kaj ujame,no ravno kot pišem je nevihta postala nazaj rahlo močnejša.
Kar se tiče tvojih strel,so zelo dobre,ti povem ob prehodu te nevihte na tvojem koncu še ni bilo čisto temno in je zelo težko najti pravo nastavitev.Sem se tudi jaz odpravil z kolesom pred pol ure bolj na odprto,ampak žal nisem nič ujel,sem se lovil z nastavitvami tudi jaz.

Pa lp in obilo užitkov še naprej!

wisky

VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

Domček

mat89

odlično ujeto :praise:,res končno se je nekaj dogajalo :beerchug:

gregach

"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

snowfrick

Lepo ;)

Sicer si pa verjetno zraven fotoaparata dobil CD,kjer lahko malo popravljaš slike in tam obstaja program,kjer se naredi ali bolj rdečo,modro ali pa bolj zelenkasto.

Si bom sposodil tvojo sliko in ti pokazal kako pride ven(če hočeš jo lahko potem izbrišem).

Aquatic

Lepe fotografije "shelf-a" po dolgem času. Fotografije strel so ti odlično uspele. Tako kot pri vsaki stvari tudi pri fotografiji strel velja: vaja, vaja, vaja. Kar tako naprej.  :icon_wink:
Davis Vantage Pro2

paradolf

Jp, dvignjen shelf na sprednjem robu kot kaže. Fotke strel pa so tudi super. Glede nastavitev pa kot ti je že @snowfrick povedal, lahko pa tudi uporabiš samo barvno nastavitev na fotoaparatu.
Je pa tudi tako da bližje kot je nevihta manj barve bo verjetno oziroma bo bolj prevladovala bela.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2