ZEVS Forum

Trenutno vreme ( 01.02. do 15.02.2013 )

Začel/a uros1980, 01. Februar 2013, 05:26:02

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

georges

Citat od: računalnik dne 02. Februar 2013, 13:06:47
Dežuje kot zmešano. Če bi tole bil sneg...
Zgleda bo posnežilo glih na koncu padavin, saj se na SZ radar že prazne :icon_evil:

Ah..počakajte, da pride v igro še ciklon, ki bo ponovno obnovil padavine.

gregach

Rahlo dežuje in počasi ohlaja. T=6,5 °C.

Računalnik-Na SZ naj bi se padavine najdlje zadržale (razen na skrajnem JV še morda dlje).

EDIT (13:35): MOčno dežuje, T=6 °C.

Takoj za tem močna sodra, kar lepo je pobelilo.
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

paradolf

Oblačno dežuje, dežuje, dežuje
+4.8°C prav počasi se je pričelo hladiti. Tmax. +5.4°C ob 11.53
Občasno malo pihlja. Oblaki se počasi ustavljajo.
V tem poslabšanju že 42.2mm padavin. Izgleda da bomo med prvimi če bo šlo tako naprej. Seveda v količini padavin in ne v snegu  :icon_haha:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

matic19

V šiški močno dežuje in precej močno piha, v sunkih sigurno okoli 40-50km/h.

roky

Oblačno je dežuje, vmes piha severni veter. Počasi se hladi :buttrock:. Kmalu se bo začelo pestro dogajanje :icon_arrow:.

Temperatura 4.8°C
vlaga 100%
piha veter v sunkih 5.8 km/h
dežemer mi ne kaže več dežja. Kazalo mi je do 6 mm od zdaj naprej nič ne kaže več :icon_question:. Pa sem ga resetiral pa tudi nič ne pomaga. Vremenska in wswin pa sprejemata signal, samo dež ne kaže :shrug: :icon_question:.

:wavey:

MINIMAX

Lj-Polje

dežuje

pred pol ure je potegnil SZ, vendar se še ni bistveno ohladilo (za 0,3°C); trenutno 5,9°C

ker je šele pred pol ure začelo spet resneje padati smo od jutra nabrali komaj 3mm na 12,5mm podlage (dežja seveda)
MINIMAX
Lj-Polje

smotani

ribncan

Pri nas se je veter povsem polegel, Zunaj se kaže celo sonce. Zračni tlak stagnira oz. celo malo narašča. Temperatura zraka je 11,5 stopinj C. Zatišje pred nevihto.  :beerchug:

TheAnswer

Gorjuša pri Domžalah:

Cel dan že bolj kot ne lepo dežuje, tako smo do sedaj pridelali 24,5 mm dežja.

Pred slabo uro se je začelo počasi ohlajati. Iz Tmax. 6,2°C smo trenutno prišli do 5,4°C

Popoldne bo verjetno še zelo pestro.  ;D

MIHAJLO 86

Tudi pri nas že ves dan dežuje  trenutno močno(kot ob poletni nevihti) mora bit že kar lepa količina  . Po travnikih so že kar lepe luže, sicer pa v zadnji uri iz 7,0 C° na 4,5 C° piha severni veter. V roku 1do2 ure pričakujem prehod v sneg.

Po kameri sodeč pa na Katarini nad mano  šalta trenutno je videti, da gre za dež s snegom http://www.didi.si/kamera.htm

računalnik

Citat od: gregach dne 02. Februar 2013, 13:10:39
Rahlo dežuje in počasi ohlaja. T=6,5 °C.

Računalnik-Na SZ naj bi se padavine najdlje zadržale (razen na skrajnem JV še morda dlje).
Seveda ja.  :icon_rolleyes:
Mogoče lokalno v bohinjskem koncu. Med Jesenicami in Kranjem ne bo praktično nič.

btw, temperatura se znova dviguje, je že na 3,5 :icon_evil:

winterboy

Velnje,dežuje močno že dobro uro.Vmes nekaj snežink ampak to ni to.Medtem pa 15 min iz Velenja v Mislinji močno sneži že lep čas.Sem pa tega že navajen,ker se to zgodi vsako zimo parkrat.
sam, da ga sipa

march

Tule v Petrovčah pravkar pošteno zagrmelo... :buttrock:

Lp, March

Vrbičan

Oblačno občasno rahlo dežuje in neprestano grmi....
Južno od mene se je ustvarila stacionarna linija!!!
T: 10°C
Lp
VP Vrbica pri Ilirski Bistrici-
Davis vantage pro 2
Davis vantage vue

mat89

Pravkar iz službe ;D ,pri nas pred par minutami močno zabliskalo in zagrmelo,prva nevihta letos :buttrock:
Dežuje
T:5,7°C
Tmax:9,1°C
Vlaga:94%
Rosišče:5°C
Višina snega ob 7 je bila 9cm(trenutno okrog 6-7cm
Padavine:9,6mm
inteziteta 5,4mm/hr
max 10,2mm/hr
O kakšnem sneženju pri nas ,nimamo kaj sanjat je pretoplo.