ZEVS Forum

Trenutno vreme [16.9.-30.9.2007 ]

Začel/a blazek, 16. September 2007, 08:11:19

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Mamut

Nevljice že kaže zobe in je že poplavila cest Kamnik - Motnik  malo pred naseljam Soteska je cca 50 cm vode na vozišču.  :icon_eek:
Malo pod našo vasjo se je pa že razlila in ogroža več hiš in pa največji problem dom starostnikov, ki je tik ob strugi.
Drugače je vode 30 do 40 cm sedaj je pa že preko treh metrov in še narašča.
Pa spet ne dežuje ampak dobesedno uliva. :icon_eek:

Astra

Citat od: alan dne 18. September 2007, 18:32:36
Zdej smo pa dobil dežja, še nadoknaden iz poletja  :icon_haha: LIJE kot iz škafa, popoldne je res grozen. Voda na travnikih. Kleti je že zalilo.  :icon_eek: Pšata je skor na robu :icon_eek:

Hudo, so me klicali iz Most pri Komendi in tudi razbremenilni kanal Pšate je na 90% do vrha ... joooooj. Srečno!

Vrhnika se koplje v oblakih ... vsega 11mm danes.
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

TheAnswer

Mi smo pri 78 mm.

Vsake toliko časa se nenormalno ulije. verjetno pridemo do 100 - ice.

Neverjetno je pa to kako je Ljubljana že cel dan nekako skrajna točka, kjer še kaj prileti izpod neba. Proti severu pa potem z vsakim kilometrom količina padavin zelo narašča.

Dejan

Zopet lije kot iz škafa. Vsake toliko časa poneha, potem pa spet udari ampak ti udari so čedalje pogostejši.
T= 14.9*C

piha JZ veter 12km/h

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

milan

Še pri nas , ves čas čas dežuje, občasno pa vlije, pa tudi zagrmi, da se okna tresejo, 15,8°C.

Ciklon

Fronta je tu in  -  močno lije ,pritisk rahlo raste, veter pa menja smer. Pričakujem umiritev razmer v Z polovici do okoli 20. ure - vsaj kar se padavin tiče.
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

jurc

Zgornje Bitnje, nevihta z dežjem in posameznimi zrni sodre.

Ledeni

Ohladitev je prišla, padavine ne  :icon_sad:

Zapihal je severovzhodnik, do sedaj sunki 23 km/h.

MINIMAX

Ravnokar je Velkavrh rekel da je na Gorenjskem padlo tudi preko 100l/m2   :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
MINIMAX
Lj-Polje

Lazic

Pri nas smo že na 170mm  :icon_rolleyes:
Cesta je na Stahovici skoraj popolnoma poplavljena in zelo težko prevozna.Zapeljal sem se do Stranj in malo pogledal stanje Kamniške bistrice tam.Slike povedo vse:
Kamniška bistrica pri Stranjah:

Stranjski potok(še 10cm pa bo zalil cesto):

Na SZ in zahodu države pa z eno besedo:katastrofa

Pihe

Kot sem napovedal eni dve uri nazaj, se zadeva pri nas končuje. :icon_wink:
Potegnila je burja z začetnimi sunki 17 km/h, vendar se še krepi. S padavinami pa najbrž končujem pri 85 litrih (mogoče še kakšen litrček v naslednji uri,pol pa šlus).Temperatura je začela padat in to je bilo to. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

MINIMAX

Lj-Polje
močno dežuje
14,9°C
piha S 2m/s
1009mbar
21mm padavin od tega 5mm zadnjo uro
MINIMAX
Lj-Polje

Cumulonimbus

Član ZEVS :)

bajta

pri meni plastenka ze drugic spraznjena :)

ws3600 dezemer odpovedal poslusnost...verjetno si je rekel, da je stirkrat prevec dezja za tak crap, kot je on  :clap:

jurc