ZEVS Forum

poletje 2012

Začel/a sasolaguna, 29. Junij 2012, 17:16:23

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

chris93

Človek se trudi in lepi zanimive povezave na forum, vi pa ga zmerjate  ::)

mat89

Ma koga se trudi,cel forum je nasmetan z temi prispevki. Bi se lahko pri kateri drugi strvari potrudil,ki bi bila koristna ,ker vidim da ima preveč časa. Saj ne rečem da prilepi kakšno zanimivo stvar,ampak se jih veliko zanimivih zgodi v naši bližini(včeraj recimo v Avstriji)ne pa neka amerika.

medovreme

Pozdravljeni!

Nič ni narobe s tem, da se v tej temi objavlja zanimivosti, pa naj bodo iz Amerike ali Avstrije, ali Japonske. Vsem piscem pa predlagam, da morebiti oklestijo in okrnijo predvsem količino prispevkov ter predvsem pri odpiranju novih in novih tem, ker postane zadeva zelo nepregledna in marsikoga ujezi. Forum je odprt za vse (v kolikor se seveda spoštujejo pravila in red ter tudi bonton).

Za vse, ki še niste člani Vremenskega društva ZEVS, katerega člani nesebično plačujejo tudi delovanje tega Foruma, pa pozivam, da vplačate tistih 15€ letne članarine in pomagate narediti Forum še boljši...

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

joze

Citat od: mat89 dne 04. Julij 2012, 12:24:28
kako je vroče v Ameriki ,koga sploh briga kakšno je vreme tam.

No, s tem si povedal koliko te v resnici zanima vreme!

Resnični ljubitelji vremena spremljamo zanimive dogodke po vsem svetu... :icon_arrow:

Mraz

Tudi drugod po svetu je zanimivo spremljati vreme...

Meni je super, da sasolaguna lepi zanimive povezave, a sem mnenja, da se za vsako stvar nebi rabila odpreti nova tema.  :icon_wink:

mat89

@joze,mene  zanima vreme bolj kot si ti sploh misliš :icon_arrow: :icon_banned:.Tudi mene zanima ,včasih kaj se dogaja v Ameriki,ampak ne za vsako stvar odpirat novo temo. Na forumu so teme skoraj še samo od sasolaguna,naj odpre eno temo in naj piše o vremenu zaradi mene za države  Cook Islands,Kyrgyzstan ali pa Nagorno Karabakh. Samo da ni nametano po forumu,ker ni pregledno.

joze