ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.05. do 15.05.2012)

Začel/a uros1980, 01. Maj 2012, 07:09:02

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

krispy123

Pretežno jasno proti zahodu je nekaj oblakov.Pričakujem kakšno nevihto danes predvsem na severovzhodnem koncu Slovenije , kjer bo tudi največ energije ter tudi drugi dejavniki niso ekstremno slabi, nekaj heličnosti še manjka .
Trenutna temperatura,26.1°C
Rosišče,15°C

Serpentinšek

Včeraj zvečer kar lep razturček v Domžalah. Sicer sem bil v Bočni, kjer je le nekaj grmelo v daljavi in je vse skupaj šlo mimo. Med vožnjo domov me je na Črnivcu in kasneje v Kamniku pralo kot noro, par minut se sploh ni dalo vozit.  :icon_exclaim:

Padlo je kar 15,6 mm v dveh močnejših nalivih (kot sem slišal). Radarske slike pa to tudi potrjujejo.

Danes zato megleno kar do 8.30. Nato se je zjasnilo in sedaj je pretežno jasno in precej soparno pri +22°c. Bo danes spet pokalo se mi zdi...
LP
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

ice

pretežno jasno
Trenutno 21°C

Včeraj nam je že drugič v mesecu dni skurilo televizijo in modem :icon_kavabanga:

matic19

Ploha pri trenutnih 24°C, postalo je zelo soparno.

mat89

delno oblačno
T:že kar 28,7°C (napovedano 27°C)
Vlaga:31% in pada
veter:do 15km/h
Danes bo največ ploh in neviht v južni in osrednji Sloveniji,drugod bo za to majhna možnost.

wannabe

Imeli kar lepo nevihto z močnim grmenjem. Vidim pa, da se iz JV ponovno kopičijo oblaki.

hunter

Ljubljana Kozarje

petminutni naliv z točo do 1,5cm je za nami  :icon_eek:  :buttrock:
RCZ performance

Roger

Dežuje po nevihti s točo(danes že drugič :icon_exclaim:),19,7'C.kolicine padavin ne vem ker imam dežemer v popravilu,dežuje pa nekje od 14 ure,padlo je pa že kar precej dežja.lp

krispy123

Po 2 urni pooblačitvi je znova posijalo sonce in posledično nabilo temperatura v zrak iz 27.6 na 28.5C.
Upam na vsaj kakšne večerno-nočne razelektritve ampak strele tak ne bom mogel niti slikat zaradi tega ker si moram nabaviti novi fotoaparat.

rokec

lj. Tomačevo : prešlo nas je neurje s nekaj sunki vetra, strele so švigale kot nore, in pa seveda z majhno točo ki je bolj zgledala kot sodra.

snowfrick

A sem edini,ki še letos ni imel nevihte v svojem mestu?
Danes smo dobili eno mini plohico,ko se je 5.minut matralo a bi padalo ali ne, na koncu pa je uspelo celo zmočiti asfalt.
Trenutno pa soparno za pop... pri +25°C.
Ljubljano in okolico pa prehaja nevihta za nevihto.

joze

Ravna pri Ligu, pretežno jasno, občasno delno jasno.

Temperatura 18,8 °C
Max danes 20,9 °C ob 13:06
Rosišče 13,4 °C
Vlaga 71 %
Zračni tlak 1011,9 hPa
Max sunek danes 20,9 km/h N-NW 3 Bft ob 02:00

mat89

delno oblačno,dopoldan pretežno jasno
T:26,5°C   
Tmax:29,1°C   
Tmin.12,8°C   
Vlaga:41%
Veter:8km/h
Veter max.17,7km/h
Danes še brez padavin,mogoče bo kakšna ploha zvečer. Vsekakor bo več ploh in neviht  na našem koncu jutri.

GrEg3c

Zelo močna in silovita nevihta se je ravnokar razbesnela nad Šoštanjem !!
Dobili smo sodro super strele z močnim grmenjem :D
Res bila je majhna in silovita prava poslastica !!!
:buttrock:
Dober začetek ni kj

lp :wavey:

Tržičan

Brezje pri Tržiču

Pretežno jasno, T = 21,5°C.

Danes smo imeli spremenljivo oblačno vreme, popoldne nas je oplazila nevihta.

Padavine danes: 0,2mm

Lp, Nejc