ZEVS Forum

Trenutno vreme ( 1.01. do 15.01.2012 )

Začel/a north789, 01. Januar 2012, 00:00:04

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MINIMAX

Lj-Polje

oblačno, malo je že poškropilo a ne merljivo

+5,5°C
MINIMAX
Lj-Polje

roky

Oblačno je, občasno rahlo dežuje :icon_rolleyes:.

Temperatura zunaj je 5.6°C
vlaga 65%
rosišče -0.4°C
merljivih količin zaenkrat še ni
pihal je veter s sunki 9,4km/h NE 2Bft ob 15:05
povprečen danes 0,8km/h
windrun danes 16.9 km/h

Srečno in veselo novo leto :buttrock:!!!!!

LP!  :wavey:

MIHAJLO 86

pri nas trnutno 6,5°C oblačno  piha JZ-SZ  vetr do 15km/h  :scream:

Lazic

Citat od: Blaž dne 02. Januar 2012, 22:31:02
Trenutno najnižja temp. na Kredarici, 2. najnižja v Ravnah na Koroškem, tretja najnižja pa v Slovenj Gradcu :icon_wink: V Kotljah pa v Črni na Koroškem je pa tk ziher ene -7°C :icon_lol: :icon_lol:

Koroška je zakon :drool: :beerchug: :icon_wink:

V Črni morda res (no vsaj pod nulo, čeprav Mežica je baje na 2°C če so podatki pravilni), Kotlje mi pa vsaj na videz ne delujejo na ravno idealni legi da te ne prepiha (če se motim naj me kak Korošec popravi)...Drugače pa Mislinja na 600m - 5°C, Zeleni breg nad Ravnami pa 4,4°C. Predvsem Ravne imajo res idelano lego ob JZ, delno tudi Slovenj gradec kjer pa vseeno rado zapiha. Vsekakor pa štartajo z dobro popotnico da se ob hlajenju v višinah morda izzide za sneg.

Tule je pričelo rahlo deževati pri 4,4°C, že cel dan je reletivno hladno proti okoliškim postajam.

gregach

Zjutraj je še bilo povsem jasno s slano, dopoldan je bilo delno do pretežno jasno, preostanek dneva pa je prevladovalo zmerno do pretežno oblačno vreme.

TRENUTNO STANJE:
Pretežno oblačno
T=7,1°C
Tmin=1,5°C ob 03:29
Tmax=10,4°C ob 12:41
Vlaga=86%
Tlak=1014,9 hPa
Veter (povprečje 10 minut)=2,0 km/h, smer=Z-SZ
Max zabeleženi sunek danes=39,2 km/h ob 11:41
Malo višje po hribu pa je med 13. in 16:30 uro bilo povprečje sunkov JZ vetra 20 km/h, s tem da je takrat veter že oslabel.

Pa še to: Povprečna decemberska temperatura (3,06°C) je bila za 0,31°C višja kot povprečna novemberska (2,75°C).
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

mihav

T=0.5°C

Ma ni šans za sneg na Koroškem. Izjema je Črna in del Mežice. Sem bil prej v hribih in je plast toplega zraka debela nekje od 600m.n.v. pa vse do 1400m.n.v, vseskozi pa nabija J veter :smash:
Global warming is a lie;)

Lazic

Citat od: Blaž dne 02. Januar 2012, 22:47:32
Kotlje so čist v lukni, bolj ne bi mogle bit, no ja Črna je še bolj :icon_lol: :icon_lol:, ko nikjer ni snega, je v Kotljah in v Črni :icon_wink:

Kje si pa dobil podatek za Mislinjo in Zelen breg :icon_question:

Za Mislinjo na postajah DRSCja...je 5°C ne -5°C, sem malce čudno napisal, no medtem že 4°C  :)
Za Zelen breg pa:
http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IKOROU012

rozli2003

snowfrick

Snežna meja se spušča.Na Predelu že lepo sneži,v Ratečah pa kot kaže že snežinke vmes med dežjem.

Uploaded with ImageShack.us

psytoma

dbdeki

avbersek

Snowfrick, pridi pogledat v Pako pri Velenju... sneg se že meša med dežjem - dež s snegom

Temp. 1.5 stopinje  :beerchug:

snowfrick

Verjetno je bila kakšna debelejša kaplja,glede na to,da smo bili pod oranžnim flekom.Pa tudi vzgoraj je še pretoplo,Korošci naprimer pa so celo šli za 3 stopinje navzgor,Mislinja pa tudi ni kazala kakšnih znakov življenja.

Predel

Peč,Tromeja

Rateče so me pa razočarale.Se moram predat  :icon_lol:

Lahko noč

Perice

Ni nam lahko... :)

MINIMAX

Lj-Polje

oblačno, rahlo dežuje