ZEVS Forum

20.10.2011-začetek sneženja in konec

Začel/a anze811, 20. Oktober 2011, 20:12:23

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

anze811

Tudi pri nam je danse snežilo, ampak samo toliko da je malo pocukralo  :buttrock:! Drugačna slika pa je iz mejnega prehoda Ljubelj, kjer sem bil šele danes zvečer(1 uro nazaj), ker smo imeli danes cel dan noro na šihtu, ker so vsi hodili menjati gume zadnji dan  :banghead:! No da ne bom samo pisal kako in kaj bom pa še mal slikc prilepil  :icon_biggrin:

Začetek sneženja ob 13:30

Največja jakost padavin

No tukaj so pa slike od vožnje na ljubelj, avstrijska stran  :buttrock:

:buttrock:

:drool: :beerchug:

:praise:
Slovenska stran mejnega prehoda, kjer ga je zapadlo slabih 20 cm  :shrug:

:icon_wink:
In še zadnja ko sem se odpravljal domov

Imel sem pa res neverjetno srečo(sicer nevem zakaj sem šel to probat)sem se peljal tja do smučišča ampak z zimskimi gumami pa sem še zmeraj notri ostal :icon_haha: :clap:, tako da sem mogel ene 10 minut speljevat da sem prišel ven :smash:1
Za slike se pa opravičujem ker so slikane z telefonom, ker nisem imel digitalca pri roki  :shrug:!

Tržičan

tomaza

Zanimivo na naši strani pa nič.
Malo za vzorec ga je na mejnem prehodu,
pri nas na 775 m nadmorske pa je samo kaka snežinka med dežjem priletela, medtem ko se pelješ proti Kranju zopet več beline pa je nadmorska tam okoli 500 m.  :icon_question:

anze811

Sej to se je tudi meni zdelo čudno od Tržiča pa skoraj do kamere gor ni ne duha ne sluha o snegu, medtem ko se pelješ v obratni smeri od Tržiča do Kranja ga je pa skoz več??

Mraz

snowflake

zjutraj posnamem filmček na ljubelj in si mislim, tole pa bo, pridem domov iz lj, je pa dol več snega , nič več mi ni jasno, padavin pa fuul..... :banghead:
Snow4All!

tomaza

140 l/m2   - mislim da smo tokrat zmagal  :buttrock: