ZEVS Forum

Prijave na XIV. Srečanej ZEVS in drugih vremenskih navdušencev

Začel/a medovreme, 28. September 2011, 08:24:27

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

blazek

Tud jaz vrjetno ne bom mogel priti. Bomo imeli precej delovno soboto za Martinovo. No, mogoče mi bo uspelo priti samo v petek in brez spanja. ::)

medovreme

Fantje, saj ni panike, če ne morete priti...samo ne sedaj cel plaz obvestil in razlag, da ne morete priti  :icon_haha:

Jaz in cel kup drugih nas bo tam in srečanje vsekakor bo  :icon_mrgreen:

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

ŠTROMAR

Kot trenutno kaže mi bo čas dopuščal le obisk srečanja v petek.  :icon_wink:

medovreme

Dobrodošel je vsak, pa naj bo v petek ali soboto, ali oboje :)

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Dejan

Živjo! Prijavil sem se lahko šele danes..upam, da me sprejmete, čeprav je bil rok za prijavo 1.11.  :)

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

medovreme

Kaj je na obzorju?

medovreme

Kaj je na obzorju?

maestro

Ne pozabte s sabo vzet kakšne svetilke, gremo še v rove v pobočjih Možica :buttrock:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Jovi

:buttrock: :buttrock: Hvala da si povedal!! Tole bo pa res super srečanje..komaj čakam. :icon_wink:

Bo kak seznam prijavljenih?  ;D
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

medovreme

Bi moral biti? :) Prijave se še zbirajo...pridi, pa boš videl, kdo je prijavljen :)

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Oblak69

Prva liga "Zevs-a" Duzek in Maestro nam vedno odlično pripravita srečanje in tudi vedno glavna "krivca" za dobro razpoloženje   :praise: :praise:. Juh..... ker ravno sovpade datum sv. Martina, da noute pozabil na kak litr vina...dolenjci, štajerci..... In ker bo že fajn muzika, povabte kako vremenarko sabo, do bomo zaplesal... jaz bom une kelnrce prpelal iz našga srečanja   ;).
Sicer pa tudi sobota zelo zanimiva in poučna ....za zaključek pa pohod  :icon_wink:
V veselem pričakovanju srečanja...upam, da se nas čimveč udeleži, da bo še bolj družabno in veselo. Zatorej vsi, ki še kolebate, nč čakat, kar takoj se prijavit...
Ni dvoma, da nam nebi šlo na roke tudi vreme, zaenkrat kaže super :buttrock:
:wavey:

Jovi

medovreme mislm da sem prijavljen...ker semse med prvimi takoj prijavil :icon_question: Samo omenil sem ker je bilo sprva rečeno da se bo seznam pokazal..meni je vseeno, ker vem da bo srečanje zelo pestro in zabavno.

Andraž, diska ne smem pozabiti ane :icon_wink:

medovreme

Jovi, mal te hecam :) Bom seznam objavil v torek, ok... :)

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Jovi

Ma zarad mene ni potrebe....važno da bo dober izobrežovalno  :beerchug: program  ;D oboje...Mene bi sam zanimal koliko nas je to je pa vse..če boš pa seznam dal pa tut ok, ga bom pogledav.

medovreme

Kaj je na obzorju?