ZEVS Forum

Mesečni bilten

Začel/a ribncan, 29. Julij 2011, 19:49:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

mat89

Da tako,poslal sem ga ribncanu ,ki ga je verjetno pozabil tebi poslat.

ribncan

Jaz sem kriv. Prišlo je do kratkega stika med mano in Matejem, za kar se Mateju javno opravičujem!

medovreme

Nič ni izgubljeno, Rok, dodaj Matejev del v bilten, pošlji popravek Duzeku in on ga naj da nato na novo na Portal...problem rešem.

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Duzek

In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

ŠTROMAR

Če boste že popravljali, bi lahko popravili tudi naslednji napaki:
- slika 11 na strani 10 je pravilno Vas Sorica in ne Soriška planina
- slika 14 na strani 14 je pravilno Foto: Grega Motoh (gregach)

mat89

Ribncan ,nič hudega se zgodi :icon_wink:

Domček

Naj še opozorim, da 8 postaj oz. njihovih lastnikov ni oddalo svojih podatkov v tabelo za mesečno statistiko. Od zdaj naprej vse postaje, katerih podatkov ne bo v tabeli, zbrišem. :icon_arrow:

mat89

Citat od: Domček dne 16. November 2011, 19:48:44
Naj še opozorim, da 8 postaj oz. njihovih lastnikov ni oddalo svojih podatkov v tabelo za mesečno statistiko. Od zdaj naprej vse postaje, katerih podatkov ne bo v tabeli, zbrišem. :icon_arrow:

Se strinjam
Take postaje kar ven brisat ,ker so skoz ene in iste. Ne rečem da se kdaj zgodi da ne moreš ampak non stop pa res ne :icon_mad:

Štromar ,mislim da je napisano Grega Motoh,pri zadnjem biltenu je prišlo do napake in je bilo nameste Motoh napisano Matoh.

Lluka

huh... si moram uzet jutri čas... in mal bolj pregledat.... zdej samo preletel podatke..... v zadnjem delu..  hmm...  kar nekaj napak našel iz mojih postaj..... ampak o tem jutri. Tudi podatek kjer je skupek podatkov o višini snežne odeje....... od kje 20 cm snežne odeje?

gregach

Citat od: mat89 dne 16. November 2011, 20:09:01
Štromar ,mislim da je napisano Grega Motoh,pri zadnjem biltenu je prišlo do napake in je bilo nameste Motoh napisano Matoh.

Zdaj pa je napaka: "gragach" namesto "gregach". Ampak ni panike, hvala vam za trud!  :praise:
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

mat89

Ups se opravičujem,ma tolko je  tega da so napake neizbežne ,pa glede na to da nas malo ustavrja ta bilten je to povsem razumljivo. Še enkrat se opravičujem.

Aquatic

Vsem ustvarjalcem biltena vse čestitke za trud. Sem pa našel eno napakico; v grafu skupne višine padavin je napačno napisan podatek za VP Trnje. Pravilno je 205,2 mm in ne 111,0 mm kot je napisano. Napačen podatek je napisan tudi pri VP Vrhnika in Nart. Opozorilo je dobronamerno.  :icon_kava:
Davis Vantage Pro2

Domček

Citat od: Lluka dne 16. November 2011, 20:21:30
huh... si moram uzet jutri čas... in mal bolj pregledat.... zdej samo preletel podatke..... v zadnjem delu..  hmm...  kar nekaj napak našel iz mojih postaj..... ampak o tem jutri. Tudi podatek kjer je skupek podatkov o višini snežne odeje....... od kje 20 cm snežne odeje?

Sem zbrisal tistih 20 cm, ker vem, da toliko snega zagotovo ni bilo v Planini (sem bil tisti dan tam, pa je bilo Planinsko polje komaj pobeljeno   :icon_wink:).

Citat od: Aquatic dne 16. November 2011, 20:35:12
Vsem ustvarjalcem biltena vse čestitke za trud. Sem pa našel eno napakico; v grafu skupne višine padavin je napačno napisan podatek za VP Trnje. Pravilno je 205,2 mm in ne 111,0 mm kot je napisano. Napačen podatek je napisan tudi pri VP Vrhnika in Nart. Opozorilo je dobronamerno.  :icon_kava:

Popravljeno. Ne vem zakaj se to dogaja, sem pa že dostikrat ugotovil, da Excel kar nekaj po svoje dela (stolpec je pravilno velik, številka nad njim pa čisto napačna). :banghead: Je pa tudi res, da nisem nek mojster v teh stvareh. ;D

Oblak69

Tudi na izrednem občnem zboru na Sorici je vas ustvarjalce zbrano občestvo izredno pohvalilo. Ogromno truda je vloženega vsak mesec. Kako pa imate razporejeno delo? Mogoče bi ga bi bilo dobro razporedit tako, da vsak pripravi za en teden, izjemni dogodki pa potem nekako skupaj.....  :shrug: nevem, sam razmišljam. Stvar je tako dobro zastavljena, da bi bilo škoda, če se bi nekoč to ustavilo. Mogoče se pa vam še kdo od nas pridruži......

:icon_wink:

medovreme

Z Rokom sva v navezi, bomo s fanti skupaj na pisno, akj potrebujejo, ipd. Oblak69 si se pa tudi ponudil za pomoč :) Smo v navezi...

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?