ZEVS Forum

Mesečni bilten

Začel/a ribncan, 29. Julij 2011, 19:49:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

medovreme

Uvodnik sem oddal, tako, da Bilten verjetno bo :)

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Domček

medovreme

Citat od: Domček dne 25. September 2011, 22:36:25
Bo, bo, brez skrbi!  ;)

Saj me ne skrbi :) V bodoče pa uvodnik sledi prej...da ne bom zadrževal celotne karavane :)

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Duzek

Nevrjetno, bravo, kapo dol  :clap: :clap: :praise: :praise: :praise: :praise: :praise: :praise: :praise:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Oblak69

Tokrat ste se pa res še posebno potrudili ustvarjalci biltena: Rok Nosan, Matej Štegar, Miha Kloar, Boris Visočnik in Domen Svetlin  :clap: :praise: :praise:

Aquatic

Davis Vantage Pro2

uros1980

JaniS

vsak mesec znova sem navdušen, hvala za vaš trud   :wavey:

Smučar

Odlično in zanimivo napisano!  :praise:

gradiščan

Z velikim zanimanje sem prebral mesečnik. Vsa pohvala vsem ustvarjalcem.   :praise: :praise: :clap:

ŠTROMAR

Zelo zanimivo branje in res vse pohvale ekipi, ki mesečni bilten pripravlja.  :clap: :clap:

max

Z eno besedo - Odlično! čestitke vsem vpletenim in hvala za vaš trud :icon_wink: :clap:

medovreme

fantje, odliiiiiiično!!!! 41 strani, pa to je že knjiga! Super!

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

ribncan

Hvala za pohvale. Vsekakor se bomo ustvarjalci biltena potrudili, da bomo v prihodnosti bilten še izboljšali. Hkrati pa bi bili veseli, če bi dobili še kakšnega novega člana.
Vse lastnike vremenskih postaj pa prosim, da podatke vnesete v tabelo pravočasno (do 5. v mesecu) in s tem po nepotrebnem ne zapletate dela nam avtorjem. Prosim tudi vse lastnike prvih 3 fotografij v temi Fotografija meseca, da mi čimprej po objavi rezultatov pošljejo zahtevane podatke. To do zdaj vsi niso storili.