ZEVS Forum

Mesečni bilten

Začel/a ribncan, 29. Julij 2011, 19:49:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Domček

Najprej bi se opravičil za takšno zamudo januarskega biltena. :icon_redface:  ;D

V zadnjih mesecih imam veliko dela in redko najdem še čas za izdelavo biltena. Ko pa potem vidim, da je tabela za vpis mesečne statistike sredi naslednjega meseca še napol prazna, mi pa sploh vse "pade dol". :smash: :icon_kavabanga:  Resno vas prosim, da vsi, ki ste v tabelo vstavili svojo vremensko postajo, vpišete tudi podatke, in to kar se da hitro.

Rad bi tudi razčistil glede organizacije ... vse, kar ste pripravili za mesečni bilten, prosim pošljite meni (v profilu najdete e-mail), ne pa da potem nekatere stvari sploh ne pridejo do mene, čeprav so narejene.

:wavey:

Domček

Še 5 postaj ni oddalo statističnih podatkov v preglednico.

mat89

Te postaje je najboljše izbirisat iz tabele ,ker nonstop zamujajo z vpisom.

Oblak69

Citat od: mat89 dne 16. Marec 2012, 16:15:35
Te postaje je najboljše izbirisat iz tabele ,ker nonstop zamujajo z vpisom.

Se strinjam, mat89. Pa jih kar imenujmo, nekatere od njih stalno čakamo :icon_evil: :icon_banned::

1.Družinska vas, 2.Vinji vrh .... @blazek

3.Logatec......@boro
4.Ptuj- Ljudski vrh ...@uros1980
5.Renče - Merljaki...@?

ŠTROMAR

MIslim, da je 10 dni več kot dovolj časa za urejanje podatkov prejšnjega meseca in vnos v tabelo, zato bi jaz počakal do 10. dne in nič več. Saj kdor ima namen bo oddal, ostale pa nekaj gleda.  :icon_banned:

mat89

Točno tako,10 dni za vpis statistike je prek dovolj. Ampak eni in isti non stop zamujajo,saj ne rečem da gdaj pozabiš ali nimaš časa.Če ne želijo posredovati podatkov naj zbrišejo svojo postajo iz preglednice pa je to to.Mojemu sosedu Urošu 1980 sem poslal sporočilo naj vpiše podatke.

uros1980

Podatke sem končno vpisal! Se opravičujem za veliko zamudo!

Lp,
Uroš

max

Potrudi se, da ne bo ta zamuda vsak mesec...... :icon_rolleyes:

Duzek

http://zevs.si/bilten/Mesecni_bilten_ZEVS_februar_2012.pdf

Bilten Februar  :buttrock: :buttrock:

Spet eden od presežkov, bravo fantje
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

MINIMAX

V preglednici št. 2 na strani 66 je očitno prišlo do zamika po vertikali. Moji podatki so se znašli vrstico nižje, v vrstici VP Luče pri Grosupljem. Ne vem kaj je z ostalimi.
MINIMAX
Lj-Polje

gregach

Zaenkrat sem le preletel, in je res presežek!

Res vsaka čast fantje!  :praise: :praise: :clap:
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

H2o

Število ledenih dni v Žireh je 14 in ne 29. Verjetno je šlo za mojo napako. Se opravičujem. :icon_redface:

Oblak69

Čestitke @maticu, ki je pripravil obširen februarski opis vremena :icon_wink:, ter seveda tudi ostalim ustvarjalcem biltena  :buttrock:

Domček

Zdej mam pa počas tega dost!!! Nimam toliko časa, da bi pregledoval in preverjal vsako vrstico, vsak stolpec, vsako številko, vsako postajo posebej v tabeli statističnih podatkov!!! Napake nastanejo zato, ker NIKOLI VSI NE ODDAJO PODATKOV IN MORAM VSAK MESEC PRILAGAJATI IN SPREMINJATI OBE TABELI - tisto, kamor vnašate podatke in tisto, ki jo dam v bilten!!!  :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: In zato potem pride do napak, zamikov vrstic, zamikov postaj itd.!!!
Poleg tega nisem nek strokovnjak za Excel, zato izdelavo tabele in statistike prepuščam nekomu drugemu in ODSTOPAM OD IZDELAVE BILTENA!!!! :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil:

Pa oprosti @MINIMAX, ne leti to nate, ampak že večkrat je bil problem pri statistiki, in če pač ne morem narediti tega dovolj dobro, pač ne bom več tega delal!

wisky

Domen, ne obupaj.

Vedno se bo našel negdo, ki bo našel kakšno napako, pa bodisi pomembno ali nepomembno. Popolnoma se strinjam s tvojim pisanjem. Glavo po konci, tebi se imamo resnično samo zahvaliti, da skupaj z majhno skupino sodelavcev ustvarjaš tisto, kar se reče BILTEN, ki je ponos ZEVS-a.

Predsedniku in upravnemu odboru ZEVS-a pa predlagam, da se Domna vsaj skromno nagradi za njegov trud in delo, ki ga vlaga vsak mesec. 

Lp Wisky (Boris)
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320