ZEVS Forum

Trenutno vreme [16.8.--31.8.2007]

Začel/a Neurje, 15. Avgust 2007, 18:25:02

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TheAnswer

Tudi pri nas se je prav nahitro pooblačilo.

Temp. 20, 9 °C

Vsakih par sekund se sliši grmenje.  :icon_wink:

paradolf

Tudi v BTC-u slišim grmenje ki prihaja vedno bližje  :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

indijanc

iz minute v minuto bolj močno grmi...zapihal je tudi veter...

že dežuje...

Cumulonimbus

no pri meni trenutno prva današnja plohica, popravljam pa da se sliši grmenje tudi iz SZ smeri :icon_biggrin:

padajo kar konkretne kaplje

lp
Član ZEVS :)

Cumulonimbus

ljubljančani južno od vas se nekaj konkretnega dogaja in ni vrag da vas tole nebi zajelo :icon_biggrin: gremo fotoaparate v roke in v akcijo :icon_haha: :icon_wink:

lp

TWISTER

za celo LJ ena mala pikica...na drugi strani pa celo Prekmurje po ogromno celico :icon_haha: ah standard :icon_wink:

Dejan

Južno od nas je nevihta z odbojem 55decibelov :icon_eek:
Tu pa oblačno, čedalje bolj grmi, veter se je zbudil
T=22.0*C
vlaga: 80%

ropotalo bo danes :icon_exclaim:

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

Cumulonimbus

odšel sem na banko za 5minut in ko sem stopil iz banke sem mislil da me bo kap popolnoma se je stemnilo, kamniške alpe so popolnoma zavite v težke, temne oblake baza nekje na 1200mm.

pravkar pa se je ulilo :icon_eek:

lp

Jernej

Velika elektromagnetna aktivnost na območju Trnovskega gozda (po videzu neba sodeč se vsekakor tudi zliva).

Ledeni

Tukaj v Novem mestu nas je pravkar prešla nevihta, med katero je padlo tudi nekaj zrn toče. Po radiu sem slišal, da je na hitri cesti Trebnje - NM zastoj zaradi neurja s točo. Pogled skozi okno razkriva grozečo črnino in mogočne dežne zavese na severu. Trenutno je na udaru vinorodno območje Trške Gore.

Na JZ se kaže nova črna oblačna gmota. Radar na Lisci pa kot nalašč odpove v ključnih trenutkih  :icon_evil: :icon_evil:

Lazic

Dežuje in grmi ampak zaenkrat nič omembe vrednega...do sedaj je padlo 1,4mm dežja.
Proti Kamniški Bistrici je trenutno povsem zabasano ampak to bo šlo severno od nas pa verjetno nad Vremenkota in Koroško.Črno je tudi proti JV.

Ledeni

Od zahoda se hitro bliža nova nevihta. Vse bolj črno postaja.

VELIKA NEVARNOST NEURJA S TOČO ZA OBMOČJE NOVEGA MESTA!!!

blazek

Precej grozljivo zgleda proti Novem mestu. Oblaki pa za vikat. LEtijo tudi vse večje kaplje dežja na tla. TAko se je stemnilo, da  se je prižgala javna razsvetljava.

Vreme

Močan naliv tudi z nekaj toče.  V slabi uri zapadlo slabih 18mm padavin.!No zaenkrat je vsega konec.

andro

Pri meni v Trzinu zdajle ze ene 15 minut nezno pada, obcasno se oglasi v ozadju malce ropota, ampak nic resnejsega.

Upam, da v NM ne bo prehudo...