ZEVS Forum

Vremenska postaja-Bovec

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 12:02:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Pihe

Citat od: Spc dne 21. Januar 2008, 20:35:50
Pihe:
Start > run:
chkdsk /f

reset pcja.
:icon_wink:

Bom probal,hvala.Zdej sem ga zaenkrat dal malo defragmentirat, ker ga nisem že eno morje cajta, pa je šele na 38%. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Pihe

Zadevo sem usposobil do te mere, da so sedaj vsaj podatki na netu, glavni graf pa še vedno štrajka.Nekaj je z datoteko aktuell narobe izgleda.Bom spet zvečer živce izgubljal okrog tega. :icon_haha:
Glavno, da so šalce pripravljene.Arsovci mi namenjajo dobre šuse burje popoldne. :icon_wink: :icon_biggrin:
www.bovec-vreme.si

max

:clap: :clap: Do 70 km/h

Pri meni se je že ponoči začelo povprečno nonstop blizu 30km/h, sunki 40+

Pihe

Uršin nasvet mi je dal samo potrditev, da imam PC preveč zabasan.Sicer je ta PC sedaj postal vremenski, samo moram še staro šaro od prej dol zmetat, ampak pomanjkanje časa dela svoje. :icon_haha: :icon_redface:
Za silo sem nekaj zmetal dol, in grafi se spet vidijo! Torej je WsWin res občutljiv tudi za sočasno delovanje drugih programov.
Iz tega sledi: Za pravilno delovanje WsWina in vremenske postaje je najbolje imeti lastni PC. :icon_wink: :shrug:
www.bovec-vreme.si

max

Tudi jaz imam takšne probleme, vendar ne s prezasedenostjo compa, ampak z delitvijo s še drugim osebkom. Dobim konec tedna drugega(beri, že četrtega :icon_exclaim:), ta bo samo za VP :icon_wink:

joze

Citat od: Pihe dne 22. Januar 2008, 09:08:47
Zadevo sem usposobil do te mere, da so sedaj vsaj podatki na netu, glavni graf pa še vedno štrajka.

Tudi podatkov ni več :shrug:

Pihe

Citat od: joze dne 23. Januar 2008, 14:46:37
Tudi podatkov ni več :shrug:

Takoj za tistim ,ko sem šel v službo, je izgleda pri meni crknil štrom.Bom porihtal, ko pridem s šihta(po 17.uri). :icon_wink:
www.bovec-vreme.si

Pihe

Končno sem s pomočjo prijatelja Borisa uspel IP kamero spravit v testno delovanje. :icon_wink:
Ker sem se naveličal nerazpoznavnega URL-ja, sem registriral tudi svojo novo domeno, ki se glasi www.bovec-vreme.si na kateri od sedaj tudi najdete podatke z moje vremenske postaje. Opomniti pa moram, da je zadeva še v fazi testiranja in predvsem pri kameri lahko še zaškripa. Slika iz kamere na žalost ni v živo, ker imam premajhen upload, bo pa osveževana na 3 minute.
Ko bom bil pa velik, bom bil pa eno pošteno kamero kupu. :icon_haha:
www.bovec-vreme.si

Duzek

Super Pihe, ravno Kanin se vidi. Ta kamerca bo kar uporabna :icon_wink: :clap: :clap:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

ŽUPMART

Kamera je res super! Vidi se nebo, padavine (sneg - dež) in lepo tudi mejo sneženja. Enkratno. :icon_wink:

jaka

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

gradiščan

:clap: :icon_wink:

Registriral si svojo domeno, a imaš doma svoj server, ali si zakupil tudi prostor?

Astra

Čestitke, lepo si naredil, slika 1A.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

joze

Uuuu, imaš pa dosti lepše barve kot jaz, na kameri seveda. :icon_wink: