ZEVS Forum

koga strela pogosteje udari, moške ali ženske?

Začel/a sasolaguna, 23. Junij 2011, 20:21:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

sasolaguna

po vseh nevihtah in neurij so američani pripravili pregled, kateri spol beleži več žrtev pri udarih strele.

rezultat je presenetljiv : 82% žrtev je moških!

http://www.accuweather.com/blogs/news/story/51439/does-lightning-strike-men-or-w.asp

mihaa

Pomoje je zato več žrtev moških, ker imamo moški več železa v sebi.

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

Capillatus

Thor

Verjetno je mogoče razlog tudi zato,ker imamo več železnih orodij v rokah kot ženske

zevs.si[move]

Thor

Sem enkrat nekje videl oddajo o nevihtah in je bilo govora o tem,če tisti,ki imajo zalivke,ter proteze pogosteje udari v njih kot v tiste,ki jih nimajo!? Žal se ne spomnim rezultata,ker je že zelo dolgo odkar je bila ta oddaja enkrat po televiziji. Me pa zanima,če strela,ko udari prej udari v prevoden material kot v neprevoden ali udari kamor koli ne glede na prevodnost materiala? Bi vedel kdo to razložit? :zajec:

zevs.si[move]

max

Thor

:icon_lol: Sem si zdaj prebral članek.Si ga nisem do zdaj,ker slabše obvladam angleščino :icon_cry:

Piše,da udari v moške več zato,ker ponavadi,ko so nevihte ne opustijo del,ter iger kot je igranje golfa,ribarjenje,...
Zdaj si lahko sam odgovorim na vprašanje: Kam udari strela prej-v prevoden ali neprevoden material.Prevoden! Nauk za Mihaa,ter zame: najprej je treba prebrat članek :zajec: :icon_mrgreen:

zevs.si[move]

mihaa

Citat od: Thor dne 24. Junij 2011, 09:52:54
:icon_lol: Sem si zdaj prebral članek.Si ga nisem do zdaj,ker slabše obvladam angleščino :icon_cry:

Piše,da udari v moške več zato,ker ponavadi,ko so nevihte ne opustijo del,ter iger kot je igranje golfa,ribarjenje,...
Zdaj si lahko sam odgovorim na vprašanje: Kam udari strela prej-v prevoden ali neprevoden material.Prevoden! Nauk za Mihaa,ter zame: najprej je treba prebrat članek :zajec: :icon_mrgreen:

Čist isto sem naredil, ko ti, bleknil eno stvar sedaj sem si pa prebral in ugotovil, da je res treba naprej prebrati članek, potem pa blebetati  :buttrock:

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY