ZEVS Forum

Knjiga-vremenski vodnik

Začel/a mihaa, 07. Junij 2011, 15:48:38

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mihaa

Ali mogoče veste, kje bi se dalo kupiti knjigo vremenski vodnik?

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

RajkoRajko

V moji piše da je izdala in založila:Tehniška založba Slovenije,d.d.
Če ti bo kaj v pomoč

Lp Rajko

mihaa

Citat od: RajkoRajko dne 07. Junij 2011, 16:49:05
V moji piše da je izdala in založila:Tehniška založba Slovenije,d.d.
Če ti bo kaj v pomoč

Lp Rajko

Malo mi že pomaga, ampak žal se knjige neda več kupiti v trgovinah.

RajkoRajko

Vpiši:www.sončnatrgovina.com

Cena :29,13 evra

Lp

mihaa

Citat od: RajkoRajko dne 07. Junij 2011, 16:58:44
Vpiši:www.sončnatrgovina.com

Cena :29,13 evra

Lp

Najlepša hvala za spletni naslov, če ima pa kdo izmed uporabnikov to knjigo doma pa bi jo rad prodal po manj kot 29eur se pa PRIPOROČAM

Capillatus

Citat od: mihaa dne 07. Junij 2011, 17:04:01
če ima pa kdo izmed uporabnikov to knjigo doma pa bi jo rad prodal po manj kot 29eur se pa PRIPOROČAM

Takšnih knjig se ne prodaja.  :icon_biggrin:

mihaa

Citat od: Capillatus dne 07. Junij 2011, 17:08:10
Takšnih knjig se ne prodaja.  :icon_biggrin:

Upam, da bo kir tako prijazen in mi jo prodal ;)

ŽUPMART

Če ne pa pojdi v knjižnico pa kakšni kopirnici malo profita naredi.  :icon_smile:

mihaa

Citat od: ŽUPMART dne 07. Junij 2011, 17:21:47
Če ne pa pojdi v knjižnico pa kakšni kopirnici malo profita naredi.  :icon_smile:

To imaš pa tudi prav  :icon_wink:

mihaa

Knjigo sem že naročil tako, da lahko moderator temo zapre

cynicaal

Če kdo še slučajno potrebuje Vremenski vodnik smo ravno ta teden (v knjigarni kjer delam) prejeli nekaj izvodov - 2 sta še na zalogi (iskal sem ga za sebe in sem bil prepričan, da je že zdavnaj razprodan - zato se nisem oglašal v tej temi - a moje sodelavke so nekako še "vjagale" par izvodov :clap:). Trenutna cena je slabih 10 € ???.

Poleg tega sem za sebe iz tujine naročil Philip's Guide to Weather Forecasting (http://www.amazon.co.uk/Philips-Guide-Weather-Forecasting-Dunlop/dp/0540090263)  vendar sem se zatipkal in sem namesto 1 naročil 2 :shrug:, tako da je eden še na zalogi (13,87 €). Če kdo rabi mi lahko piše na ZS (da ne bo izpadlo, kot da reklamiram podjetje v katerem delam :smash:).

RajkoRajko

Ga je pred desetimi dnevi iskal "mihaa",upam da bo videl.

Lp

cynicaal

Vremenskih vodnikov na naši zalogi ni več, če bo koga še zanimal pa lahko preverim pri TZS, če jih še kaj imajo.

LP, Aleš

wisky

Kolegi ZEVS-ovci, pozdravljeni. Vsi, ki bi želeli imeti knjiho  VREMENSKI VODNIK avtorja Ross Reynoldsa, jo po zaslugi Aleša (@ cynicaal), lahko dobite v Mladinski knjigi, Gosposka ulica 24, v Mariboru, kjer sem jo pravkar kupil. Gospa v knjigarni  (gospa Vida Brenčič) mi je dejala, da so naročili več izvodov knjige in jih boste lahko kupili. Predlagam, da pokličete v knjigarno in si jo rezervirajte. Cena knjige je 9.99 €, jas sem še danes dobil 10% popust, tako sem plačal le 8,99€. POhitite, ne bo vam žal, saj se kjiga splača kupiti in jo mora imeti vsak vremenski navdušenec.

Lp Wisky
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

mihaa

Škod, da nisem že prej zvedel, saj me je prišla knjiga 30eur, v mladinski knjigi pa samo 10€  :icon_cry: