ZEVS Forum

Vnos podatkov za mesečno statistiko

Začel/a max, 03. Maj 2011, 16:54:45

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Morda eno neumestno vprašanje - zakaj pa gmail račun, kjer zahtevajo cel kup osebnih podatkov, medtem ko pri nas eni delajo probleme že zaradi kraja bivanja, kaj šele podatka o starosti.

matic19

Citat od: ŠTROMAR dne 22. Junij 2012, 23:25:03
Morda eno neumestno vprašanje - zakaj pa gmail račun, kjer zahtevajo cel kup osebnih podatkov, medtem ko pri nas eni delajo probleme že zaradi kraja bivanja, kaj šele podatka o starosti.

Ker je tabela narejena v Google docs, ki so v lasti Googla, posledično ne gre drugače kot z gmail-om. Če bi bila kakšna druga pot, bi jo lahko poskusili, vendar na žalost je še nisem odkril. Sem probaval s svojim drugim mail računom pri t2, pa ne dela.

Je pa včeraj zvečer predsedniku uspelo dobiti podatke nazaj za prejšnjo tabelo, tako da sem jih zdaj skopiral v to novo tabelo, da ne bo potrebno vpisovati vsega na novo. Vse lastnike VP naprošam, da preverijo če so podatki pravilni.

mat89

wisky

Matej, torej ni potrebno vnesti novih podatkov?
Lp wisky
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

mat89

Citat od: wisky dne 23. Junij 2012, 10:17:43
Matej, torej ni potrebno vnesti novih podatkov?
Lp wisky

Ne ,samo poglej če so v tabeli tvoji podatki pravilni in sporoči.

ŠTROMAR

Citat od: matic19 dne 23. Junij 2012, 08:01:22
Ker je tabela narejena v Google docs, ki so v lasti Googla, posledično ne gre drugače kot z gmail-om. Če bi bila kakšna druga pot, bi jo lahko poskusili, vendar na žalost je še nisem odkril. Sem probaval s svojim drugim mail računom pri t2, pa ne dela.

Je pa včeraj zvečer predsedniku uspelo dobiti podatke nazaj za prejšnjo tabelo, tako da sem jih zdaj skopiral v to novo tabelo, da ne bo potrebno vpisovati vsega na novo. Vse lastnike VP naprošam, da preverijo če so podatki pravilni.

OK - vse jasno.  :icon_wink:

Podatki za moje postaje za maj so tudi v redu. :wavey:

medovreme

Matic19, podatki so zagotovo OK, samo 2 nimata še vpisov :) Tako, da za objavo ni treba čakat... :praise:

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

matic19

Čeprav manjka še nekaj dni do konca meseca, vas obveščam, da je tabela za mesec junij pripravljena za vnos podatkov. Naslednjih nekaj dni me ne bo doma, tako da vsi, ki mi še niste poslali gmail naslovov, mi jih lahko pošljete, odgovoril oz. dodal pa vas bom, ko se vrnem, predvidoma okoli 2.7.

LP, matic

max

ŠTROMAR

alze

Kljub prijavi ne morem vpisat novih podatkov  :(
<- Klik

Oblak69

Si se kasneje prijavil?

Citat od: matic19 dne 26. Junij 2012, 22:22:15
Čeprav manjka še nekaj dni do konca meseca, vas obveščam, da je tabela za mesec junij pripravljena za vnos podatkov. Naslednjih nekaj dni me ne bo doma, tako da vsi, ki mi še niste poslali gmail naslovov, mi jih lahko pošljete, odgovoril oz. dodal pa vas bom, ko se vrnem, predvidoma okoli 2.7.

LP, matic

alze

<- Klik

matic19

Moj "dopust" je trajal malo dlje kot načrtovano, tako da se opravičujem vsem, ki vas še nisem dodal v tabelo, ker nisem imel dostopa do interneta. Vse, ki ste mi poslali svoje maile, bom dodal še danes.

Oblak69

Oh Matic, se nikamor ne mudi . Itak boš na koncu zopet ene in iste čakal