ZEVS Forum

Trenutno vreme[1.8.2007 - 15.8.2007]

Začel/a grizli, 01. Avgust 2007, 10:37:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

zimazakon

Dobro ga naliva - v petih minutah ga je kar en liter :clap:
temperatura pada in je 17.5° C, vlaga 75%, sunki vetra 24.5 km/h NW
veselica :bouncy: :bouncy:
idealen dan za zalivanje vrta  :icon_idea: :beerchug:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

gradiščan

No, radar Lisca malo "naklada", ker bi pri meni vseskozi moglo deževat, pa je že kar nekaj časa samo visoka oblačnost.. sicer se iz JZ za Slavnikom res vidi, da prihaja nov paket dežja, vendar ni tako hudo kot kaže sam radar...

ZIMAZAKON - pazi, da te soded ne zalije.. :icon_haha:

zimazakon

Citat od: gradiščan dne 03. Avgust 2007, 09:45:48
No, radar Lisca malo "naklada", ker bi pri meni vseskozi moglo deževat, pa je že kar nekaj časa samo visoka oblačnost.. sicer se iz JZ za Slavnikom res vidi, da prihaja nov paket dežja, vendar ni tako hudo kot kaže sam radar...

ZIMAZAKON - pazi, da te soded ne zalije.. :icon_haha:

Ameba je trenutno v hiši in po vsej verjetnosti popizdeva nad vremenom :banghead: :bouncy: :banghead:
:icon_haha: :icon_lol: :icon_haha:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Neurje

sam tale tvoj sosed je glih en tak k nasa soseda bolj k pada dez bolj ona se zaliva zraven :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:

gradiščan

Gradišče trenutno z najnižjo temperaturo po Sloveniji, samo 12.8 stopinje, rahlo dežuje....

Včeraj sem bil med najtoplejšimi.. 29.3 stopinje, danes najhladnejši... Ja zanimivo je to, kako vreme deluje tukaj naokoli... ko sem se selil sem gor, samo 20 minut od Kopra, samo 20 minut od Trsta, samo 20 minut od Reke, si nisem predstavljal, da bodo takšni ekstremi...

zimazakon

Citat od: neurje dne 03. Avgust 2007, 10:18:42
sam tale tvoj sosed je glih en tak k nasa soseda bolj k pada dez bolj ona se zaliva zraven :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:

Očitno jih je kar nekaj :icon_surprised:
To so klinični deloholiki, z izostrenim čutom za koristnost :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Dejan

rahlo dežuje, T=15.5*C
padavin danes 3.6mm :icon_wink:

Sedaj pa bom pripravil reportažo s treh izletov, ki sem jih opravil z motorjem prejšnje dni :icon_wink:
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

gradiščan

Citat od: zimazakon dne 03. Avgust 2007, 10:29:22
Citat od: neurje dne 03. Avgust 2007, 10:18:42

Očitno jih je kar nekaj :icon_surprised:
To so klinični deloholiki, z izostrenim čutom za koristnost :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kaj dela moja soseda  :icon_question: ZALIVA  :icon_eek: , ma kaj je to s folkom :icon_exclaim:

ŠTROMAR

Ponovno se je močneje ulilo, do sedaj 6,2 litra. Temperatura 15,3 stopinj Celzija.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Neurje

dezuje, piha, hladno je, mislim haloo-- kaksno poletje

vlaga; 89%

tlak; 1009 mbar

veter;  8.4 km/h

temp;  16.2 stopinje

Lazic

Precej močno dežuje...trenutno 15,2°C,danes pa je padlo že 9,7mm dežja.Pri Mamutu par km stran le 4,7mm.Spet velike razlike... :icon_rolleyes:

ŠTROMAR

Umirjeno dežuje, do sedaj 10 litrčkov, temperatura pa 15,8 stopinj.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

maestro

tudi pri nas enakomerno rahlo dežuje,10.3mm, 14.2° . V našem koncu bomo kmalu zaključili z poletjem :icon_cry:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Dejan

Rahlo dežuje, T= 16.6*C
padavin pa 9.3mm

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

medica

Hehe, Lisca ma spet vsega dost!  :icon_haha:  :icon_cry: