ZEVS Forum

Mrzlo jutro v MB z veliko snega 5.12.

Začel/a kripelj, 09. December 2010, 21:16:08

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

kripelj

No , kot sem tudi obljubil sem podrobneje poslikal jutro 5.12. (zadnji dan s toliko snega), maksimum je dosegel 40cm, a se je do nedelje že posedel na ene 32-33 cm  :icon_wink:
sem hotel slikat sončni vzod pa me je megla premagala ampak je vseeno nekaj slikic  :icon_wink:

ko sem prišel gotr je močno nosilo ivje

ivje :

prerez snega , nekje malo pod sredino se lepo vidi 1cm plast ledu

no in potem se je razjasnilo  :buttrock:

to bi bilo iz moje strani vse, upam da so vam bile slike všeč, jaz pa sem bil 4 ure na snegu in se naužil zime za nekaj časa  :drool:

lp, jernej :wavey:

dadek

TO  :icon_wink: Še kakšno zeleno prilepi  :icon_haha:   

gradiščan

wisky

Kripelj,
kje si naredil te fotke? Pa ja da ne kje v mestu ampak kar bistveno višje (Kalvarija, Piramida ali pa še kje višje). A tole ji tisti največji travnik v mestu, kjer si meril višino snežne odeje, ko si dobil tako velike vrednosti?!!!
Lp Wisky :smash:

Edit Max: Zakaj je potrebno to?? Če nimaš drugega za napisat se vzdrži komentarja!
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

kripelj

Citat od: wisky dne 09. December 2010, 22:18:59
Kripelj,
kje si naredil te fotke? Pa ja da ne kje v mestu ampak kar bistveno višje (Kalvarija, Piramida ali pa še kje višje). A tole ji tisti največji travnik v mestu, kjer si meril višino snežne odeje, ko si dobil tako velike vrednosti?!!!
Lp Wisky :smash:

ne @wisky, to je piramida, meril sem v mestnem parku, tako, da če misliš da si me zdaj našel na laži in zaj**** se motiš  :icon_lol:

pa kaj si ti nor no 10x sem povedal kje sem meril ampak ne še kr isto isto isto... pa sej naslednji dan pa sem videl da si ti tudi v trenutno vreme 33 cm napisal, ko se je sneg že malo posedel  :icon_question: si siguren da nisi meril na pohorju?  :icon_lol:  :icon_banned:

krispy123

Kripelj, pusti ga če ima pač rajši poletje,samo zato pa še ne rabi sklepati da se ti lažeš, sicer pa smo tudi mi imeli maksimum preko 40cm , natančno 48 še preden se je začel sneg sesedati,verjeli ali ne jaz sem tako zmeril na osojni legi, na največjem travniku v okolici Limbuša.Ker še naslednji dan po tem merjenju , ko se je sneg sesedel smo imeli še samo 35cm.
Slike pa ,so  :smash: :smash:
Lepo,lepo :beerchug: