ZEVS Forum

Vremenska postaja - Ravna pri Ligu

Začel/a jože, 27. Julij 2007, 18:05:58

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

vaillant

Citat od: piskec dne 29. Marec 2009, 11:03:30
Jože, v index.html moraš dati redirect, drugače vrhnja zadeva res ne deluje, kar pravzaprav ni prav. Kdo pa hoče pisat vse tiste klobase... :)

Piskec, jest mam isti problem (pardon - izziv). Kako napišem redirect - maš kakšen mušter? To potem dam v mapo html, najbrž   ???

Hvala in  :wavey:
VP aktivna od 20.2.2009

piskec

Na vrhu xxx.zevs.si mora vsak imeti datoteko index.html, ki se prikaže, ko kdo vpiše naslov http://xxx.zevs.si.

Če tega ni, potem je authorization required ali pa samo napiše ime domene, kar je malce zoprno, ker si je brezveze zapomnit še vso tisto jaro kačo naprej (/podatki/custom.html).

Zato narediš index.html, notri pa vpišeš:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>VP</title>
<meta http-equiv="Refresh" content="0.01000;url=/custom.html">
</head>
</html>

Pri tem pazi na pravilno pot do "custom.html" ali česa podobnega.

joze

No, naj potegnem to mojo temo iz naftalina. :icon_mrgreen:

Danes sem posodobil wswin v2.95.1 in ni bilo nobenih težav. :icon_wink: Dela super!

Naj še povem, da DAVIS postaja dela brez ene same napake ali težave v tem letu, res super!!! :praise:
Je malo dražja vendar se splača.

Mogoče, prav mogoče, se obeta v kratkem tudi gretje dežemera, mogoče... :icon_mrgreen:

joze

No, mi je pa le uspelo!!! :buttrock: :icon_mrgreen: Danes sem montiral gretje na dežemer.
Upam, da bom lahko kmalu testiral kako dela.

Zgleda pa tako:

Montirana sta dva grelna kabla, vključim lahko enega ali oba, po potrebi. :icon_wink:

max

Jože, enkratno si naredil  :icon_wink: , zdaj pa hitro gor z njim(lijakom) da te sneg ne prehiti :icon_mrgreen:

kekec46

Kateri grelni kabel si uporabil 15 ali 25W ? ?

joze

Citat od: kekec46 dne 18. December 2009, 18:05:12
Kateri grelni kabel si uporabil 15 ali 25W ? ?

Mislim, da 15W, nisem pa prepričan. :icon_redface:

Mi je en električar to pripravil, jaz sem samo zmontiral... Greje pa zelo dobro.

Citat od: max dne 18. December 2009, 18:03:23
Jože, enkratno si naredil  :icon_wink: , zdaj pa hitro gor z njim(lijakom) da te sneg ne prehiti :icon_mrgreen:

Je že na mestu. :icon_mrgreen:

TgT

Odlično, kje si pa dobil ta grelni kabel?

gradiščan

Odlično.. podobno sem jaz uredil z 15W kablom. Prvi test je samo delno uspel, ker na zunanjem robu lijaka nisem dal kabla, zato se je sneg tam nabiral in zadrževal. Sem že popravil in upam, da je jutri prvi pravi test.

joze

Citat od: TgT dne 18. December 2009, 19:58:11
Odlično, kje si pa dobil ta grelni kabel?

Mislim, da v DAIMOND v Novi Gorici.

joze

Zgleda, da test gretja dežemera ni uspel. :icon_cry: Padlo je okrog 4 cm, suhega snega
pa ni še nič zmerilo. Koliko vode bi moralo pokazati za to količino snega? :icon_question:

Sedaj imam priklopljen en grelni kabel, vendar je očitno premalo za ta hud mraz.

max

Meni se je danes sprožilo šele pri 5cm :icon_question: , zdaj dela sproti

seba

Meni je iz 7 mm dežja ratalo 8 cm snega.

gradiščan

Jaz sem na 10 cm snega in samo 0,4 mm vode. Sneg se ne topi zaradi prevelikega minusa  :banghead:

Lluka

....al se ne topi zaradi prevelikega minusa,ali pa je dno posode pretoplo.... in sproti izhlapeva.Kajti tale pršič.... hitro izhlapi na topli podlagi.Drugo je če bi bil sneg moker... in vodnat.