ZEVS Forum

Neaktivne Vremenske Postaje

Začel/a piskec, 18. Avgust 2010, 13:21:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Froš

ja ma mi je svoje čase lepo prišla do 90%, pravtako prejšnemu lastniku, potem se ji je pa scufalo...  :icon_question:
WMR 928-NX

joze

Citat od: Froš dne 21. Oktober 2010, 17:57:50
ja ma mi je svoje čase lepo prišla do 90%, pravtako prejšnemu lastniku, potem se ji je pa scufalo...  :icon_question:

Res je! Na žalost bo verjetno treba menjati senzor. :icon_sad:

wisky

@Froš,
ko prebiram tvoje poste, sem prepričan, da boš moral zamenjati senzor, seveda, če ne boš našel mojstra, ki bi ti zadevo lahko popravil. Pojdi še na posvet na kakšen servis za popravilo elektronskih aparatov in jih povprašaj še za njihovo mnenje. Bojim se, da bo popravilo višje, kot je cena novega senzorja.
Lp Wisky :smash:
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

Astra

Frošek, dobrodošel med "žive" postaje.

:icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

wisky

Kako je @Frošek, si zadevo kaj uredil s tvojim senzorjem?
Lp Wisky :smash:

Froš

Samega senzorja razstavit in zamenjat tipalo ni nobena umetnost, orodje tudi imam.. Če je samo tipalo fuč bi blo super, samo dobit novega nekje.. Trenutno itak nimam časa ker sem med tednom na obali (študij)...

Drugače mi je pa načeloma za tisto vlažnost vseeno kot pa dat za kompleten nov senzor. Pravzaprav se tudi da na wswinu popravit odstopanje da enostavno prišteje 30% naprimer... Edino kar je tezava pri vsemskup je itak samo napacen podatek...
WMR 928-NX

wisky

@Froš
Potem pa napiši mail proizvajalcu senzorja, kje bi lahko dobil tipalo. Jaz, tako vedno delam, ko ne vem kje bi dobil rezervni del, pa mi proizvajalec pomaga bodi si z rezervnim delom ali z nasvetom. Ni potrebno dosti pisanja, važno pa je, da mu poveš kateri senzor imaš in morebiti kataloško številko, pa ti bodo sigurno pomagali. Malo jih poprosi, pa bo vžgalo.
Lp Wisky