ZEVS Forum

Trenutno vreme [16. 07. - 31.07. 2007]

Začel/a Mamut, 16. Julij 2007, 05:20:59

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Iz zahoda se mi sicer bliža ena točasta bomba, vendar je vsaj uvod relativno nežen: sploh ne grmi, rahlo dežuje in vse skupaj mi deluje, da bo razpadlo, preden se bo kaj resnega razvilo. :icon_question:
Drugače pa danes po tednu dni spet Tmax +30,0, TrenT +26,2, vetra skoraj ni, pretežno oblačno. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ana

Tukaj je popolno zatišje,prve debele kaplje grmi pa ne.

Cumulonimbus

pri meni se je tudi precej stemnio, pogled na kamniške alpe pa mi daje slutiti da se nekaj pripravlja :icon_exclaim:
drugače pa zaenkrat najbolje kaže prekmurcem, drgač bomo pa videli :icon_wink: pihe kaka je situacija pri tebi je vse ok :icon_question:

lp
Član ZEVS :)

Serpentinšek

Zadeva ob prehodu čez slovensko mejo razpada oz. se suši  :icon_cool:

Iz tega, razen kakšne manjše plohe, ne bo nič  :icon_arrow:   To govorim zase in osrednjo, vzhodno, južno SLO.

Tmax. je bil pa +32,3°c  :icon_cool: Sedaj je oblačno, toplo in suho. Iz te srednje oblačnosti ne bo nč padalo.
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

ales77

Pri nas je začelo močno pihati !! Stemnilo se je nad celotnim pohojem ! bomo videli kaj bo iz tega  :icon_question:

Pihe

Pri meni štejem kaplje.Vsega skupaj par sto kapelj, brez vetra(btw: crknile so mi baterije na vetromeru :shrug:).Mogoče bo še ena plohica, sile pa ne bo.Zadeva definitivno nima moči, da bi prišla do centra oz. juga Slovenije. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Neurje

trenutno oblacno se brez dezja

temperatura padla na 26.6 stopinje

veter piha v sunkih od 25 km/h pa do 32,4 km/h

pritisk je 1005 mbar

vlaga  52 %

trenutno 58 kapelj bi rekel clovek tko na izi neki

Neurje

veter sedaj v stalnem zagonu okoli 30 km/h v sunkih tudi do 40 in cez drugace nekaj kaplja tako da upajmo da veliko nebo

medica

Na Jesenicah manjša nevihtica, 10 min dežja ob 19:30.
To je bilo vse kar je konkretnega dol padlo dons, bilo je pa kar temno in nekaj vetra.

Mamut

Vreme v Nevljah

oblačno

Začelo je nekaj kapljat izpod neba :icon_eek:

temp +24,4 C danes max. +32,1 C  :icon_eek:

1014,5 hPa

55 % vlage :icon_eek:

veter SZ 6,1 km/h

Bomo videli če se bo dalo pomerit padavine, al bo prej nehalo. Pred pol ure tudi parkrat zagrmelo. :icon_wink:

Med tem časom ko sem to pisal se je pa kar dobro usula ploha. :icon_eek: :clap:

Mamut

Pol litra na meter kvadrat je rezultat te plohe :clap:

Malo se je ohladilo trenutno +21 C.  :clap:

veter se je obrnil na SV 9,3 km/h :icon_question:

paradolf

Podobno pri meni. 0.8mm se je nakapljalo. Sprva je padalo nekaj na izi, nato pa je kakih 5 minut malo močneje deževalo. To je to.
Smo bili v luftu na Ambrožu pod Krvavcem in še ravno pravi čas pristali. 40min zatem je začelo pošteno pihati in tudi parkrat je zagrmelo.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

MINIMAX

Lj-Polje
oblačno
21,6°C
rH 65%
1015mbar

prehod dežja ob 20:20:   0,5mm padavin
MINIMAX
Lj-Polje

Ledeni

Oblačno in vetrovno, temperatura ostaja na okoli 25°C (trenutno 24,9°C, vlaga 56%, veter povprečno 8 km/h, sunki do 23km/h). Padavin zgleda da do sem dol ne bo. Današnji Tmax spet čez 30: 33,2°C.

Dejan

Dežja bilo le toliko da je zmočilo cesto in nas pregnalo z veselice :banghead:
Rezultat močnega vetra pri nas so polomljene veje, ki predčasno krasijo ceste ( pred novoletnimi prazniki okraski ne pridejo v poštev)
T=20.2*C

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si