ZEVS Forum

Fotografija meseca Julija 2010

Začel/a ŠTROMAR, 06. Julij 2010, 21:36:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

paradolf

Ko vsak mesec odpreš nov topic za novo temo jasno napišeš da se dodajajo in upoštevajo fotografije narejene v tistem mesecu tistega leta.  :icon_arrow:
Tako smo vedno počeli :shrug:

Citat od: krokodil dne 29. Julij 2010, 11:30:42
Pa je nujno da so od letošnjega julija?

Citat od: ŠTROMAR dne 29. Julij 2010, 13:13:44
Sploh ne, ti jih kar dodaj  :icon_wink:

Citat od: ŠTROMAR dne 29. Julij 2010, 13:58:34
Kakšno spremembo pravil?
Kako pa boš vedel, da fotka, ki jo je nekdo dodal ni od letos, razen če je tako pošten in sam vpraša?

Zame je to sprememba.
Koliko pa se kdo drži teh pravil pa je seveda stvar posameznika. Policajev se verjetno res ne bomo šli.
Sicer pa ne vem zakaj sem se sploh v to vtaknil  :icon_rolleyes:
Osebno bom počakal še na današnji večer če se morda ponudii priložnost za kako fotko.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

ynos

Ko že o pravilih. Smem vprašat zakaj se v letu 2010 priporoča širino slike 640?   :icon_question:

Nekaj mojih JULIJSKIH.

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist...

Ciklon

@ynos, oštevilči fotografije!  :icon_arrow:

Raj je v naravi :buttrock:

Snežak

Še moj prispevek tega meseca  :icon_redface:

Življenje je lepo,ČE ga živiš

ŠTROMAR

Citat od: ynos dne 29. Julij 2010, 23:41:33
Ko že o pravilih. Smem vprašat zakaj se v letu 2010 priporoča širino slike 640?   :icon_question:

Ves čas že priporočamo širino slike 640. Lahko mirno preveriš v starih temah. Pa tudi v PRAVILIH - http://forum.zevs.si/index.php/topic,955.0.html je priporočilo na to temo.

Zelo lepo bi bilo, če bi tako kot ostali oštevilčil svoje fotografije, da se ne ustvarja zmede!

Citat od: ynos dne 29. Julij 2010, 23:41:33

Nekaj mojih JULIJSKIH.

Kakšen poseben razlog, da si moral napisati z velikimi črkami?
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

ynos

Citat
Ves čas že priporočamo širino slike 640. Lahko mirno preveriš v starih temah. Pa tudi v PRAVILIH - http://forum.zevs.si/index.php/topic,955.0.html je priporočilo na to temo.

Tega se zavedam, ja. Ampak zanimalo me je zakaj še zmeraj? Razumem v starih časih, ko so imeli ljudje nastavljeno resolucijo 800x600 v windows-ih in ko je bil internet večinoma prepočasen, da bi požrl večjo količino podatkov. Ali je mogoče razlog kje drugje? 

Citat
Zelo lepo bi bilo, če bi tako kot ostali oštevilčil svoje fotografije, da se ne ustvarja zmede!

Se opravičujem! To sem pa res pozabil!

CitatKakšen poseben razlog, da si moral napisati z velikimi črkami?

Ne. Upam, da nisem prekršil kakšno pravilo.  :surprised:

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist...

max

Citat od: ynos dne 30. Julij 2010, 09:13:23
........................... nastavljeno resolucijo 800x600 v windows-ih in ko je bil internet večinoma prepočasen, da bi požrl večjo količino podatkov. Ali je mogoče razlog kje drugje?  

Da prehitro ne natrpamo strežnika ;)  Sicer se ne pozna toliko, ampak sčasoma se pa pozna pri večji količini fotografij z večjo resolucijo :shrug:

ŠTROMAR

Citat od: ynos dne 30. Julij 2010, 09:13:23
Tega se zavedam, ja. Ampak zanimalo me je zakaj še zmeraj? Razumem v starih časih, ko so imeli ljudje nastavljeno resolucijo 800x600 v windows-ih in ko je bil internet večinoma prepočasen, da bi požrl večjo količino podatkov. Ali je mogoče razlog kje drugje? 

Tu so tudi resolucije na prenosnikih in hitrost interneta je še marsikje(sploh tam, kjer ni optike) še vedno nizka.

ynos

Citat od: max dne 30. Julij 2010, 10:59:52
Da prehitro ne natrpamo strežnika ;)  Sicer se ne pozna toliko, ampak sčasoma se pa pozna pri večji količini fotografij z večjo resolucijo :shrug:

Hvala za odgovor.

matic19

Še nekaj slik z moje strani.

LP

paradolf

Okno

Cvetje in oblaki

Mala planina

Cb

Nočna nevihta I.

Nočna nevihta II.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

gregach

"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

kripelj

Še mojih par... upam da je dovoljeno slike izven slovenije...  :icon_question:

ŠTROMAR

Za mesec JULIJ 2010 smo prispevali 49 fotografij.
Glede na število fotografij skladno s PRAVILI vsak posameznik glasuje za sedem fotografij.
Glasovanje bo potekalo od danes do 15.septembra 2010 do 24.00.

MaRkUš

#41.......7 točk
#28.......6 točk
#40.......5 točk
#27.......4 točke
#39.......3 točke
#2.........2 točki
#1.........1 točka