ZEVS Forum

Vremenska postaja-Staro Velenje

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:55:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 6 Gosti gledajo to temo.

Ekolog

Jaz imam na voljo le:

- My Quick Menu
- My Weather Emails
- My Blog
- My Photos
- My Webcams

Kje je pa My Stations :icon_question:

Ciril

Citat od: Ekolog dne 26. Oktober 2009, 18:34:03
Pozdravljeni, še mal pa bom zaradi klikanja ter mrzličnega iskanja po spletni strani wunderground, spletno stran wunderground kmalu obrnil na glavo :icon_lol: :icon_lol:, namreč nikakor ne morem najti kje se spremenijo nastavitve za ime postaje, za koordinate, nadmorsko višino... vse drugo sem našel (nastavitve za email, favorite cities, conditions icons...) :icon_arrow: :icon_question: :shrug:

Prosim, če bi mi lahko nekdo napisal kje se to spremeni, saj sem že vedel pa sem pozabil, sedaj pa nikakor ne uspem najt teh nastavitev (koordinate, nadmorska višina...) :icon_rolleyes: :smash:

Če si se preselil je vsekakor bolje, da daš novo VP, če pa kar tako ime VP spreminjaš, pa  :-\

LP Ciril

max

Citat od: Ekolog dne 26. Oktober 2009, 19:46:22
Jaz imam na voljo le:

- My Quick Menu
- My Weather Emails
- My Blog
- My Photos
- My Webcams

Kje je pa My Stations :icon_question:

Še enkrat dobro preberi, kaj sem ti napisal :icon_arrow:

Citat od: max dne 26. Oktober 2009, 18:47:49
Najprej se vpišeš(sign in), potem imaš čisto zgoraj okno my quick menu odpreš, my stations(se ti odpre), potem pa EDIT....

Ekolog

Ne, ne nisem se preselil :icon_lol: :icon_lol:, fora je v tem, da se nahajam oz. se postaja nahaja na meji med dvema krajevnima skupnostima; Kavče pri Velenju ter Staro Velenje, vendar jaz spadam pod krajevno skupnost Staro Velenje, sicer sem se že kar dolgo obotavljal, da spremenim iz Kavč v Staro Velenje, naposled pa sem se danes le odločil, da spremenim v Staro Velenje, pa tudi nadmorsko višino sem malce spremenil iz 420 m na 416 m, toliko je tudi točna nadmorska višina meteorološke postaje Staro Velenje :icon_arrow:

Torej, sedaj sem povsod spremenil, tako na spletni strani kot na AWEKAS-u, sedaj samo še na WUNDERGROUND-u ne najdem teh nastavitev :icon_question: :shrug:

max

Mislim, da krajevno spadaš pod Kavče, saj imaš tudi hišno št. verjetno pod Kavče haaa?
A si kakšno funkcijo dobil v KS St.Velenje :icon_lol:

EDIT: Ne vem, zakaj nimaš my stations, potem si jo sigurno prijavil s kakšnim drugim uporabniškim imenom :icon_rolleyes: :shrug:

Ekolog

Da ne bo kakšne dileme odkod novo ime meteorološka postaja Staro Velenje, je tukaj obrazložitev :icon_arrow:

Meteorološka postaja se nahaja na meji med dvema krajevnima skupnostima; Kavče pri Velenju ter Staro Velenje, vendar jaz spadam pod krajevno skupnost Staro Velenje, sicer sem se že kar dolgo obotavljal, da spremenim iz Kavč v Staro Velenje, naposled pa sem se danes le odločil, da spremenim na spletni strani v Staro Velenje, pa tudi nadmorsko višino sem malce spremenil iz 420 m na 416 m, toliko je tudi točna nadmorska višina meteorološke postaje Staro Velenje :icon_arrow:

Spremenil sem tudi na AWEKAS-u, za WUNDERGROUND pa še gruntam kje so te vražje nastavitve :icon_rolleyes: :icon_question:

p.s. - administratorje bi lepo prosil, če mi lahko celotno temo preimenujejo v: Vremenska postaja-Staro Velenje :icon_arrow:

Hvala in lep pozdrav, Blaž

Ekolog

Ne max, nimam hišne številke Kavče :), saj pravim, da spadam pod KS Staro Velenje, samo kot pravim sem pa na meji med tema dvema KS, spadam pa pod KS Staro Velenje :icon_arrow:

Ker drugače pa ko se prijavim v WUNDERGROUND (sign in) me normalno prijavi, se pravi da se nisem pod kater drug račun vpisal oz. prijavil, jaz mislim da je samo problem v tem, da jaz ne najdem teh nastavitev, saj potem tam kakor se spominjam piše kater račun je aktiven, aktiven račun je obarvan zeleno, neaktiven oz. neaktivni računi pa so obarvani rdeče, to zato pišem, ker prav vidim tist razdelek z nastavitvami, prav pred očmi ga imam oz. imam te nastavitve samo do tja ne znam oz. sem pozabil :icon_arrow: :icon_rolleyes:

gradiščan

My quick menu - my stations - se ti pokaže ID postaje in klikneš edit.

:icon_confused: Zdaj pa jaz že resno razmišljam, da bi tudi preimenoval postajo glede na tvoje argumente :icon_arrow:. Mene glavna cesta deli na Čičarijo in Brkine in bolj melodično bi bilo Gradišče - Čičarija.. :icon_lol: :icon_lol: :banghead:

max

Citat od: gradiščan dne 26. Oktober 2009, 21:41:56
My quick menu - my stations - se ti pokaže ID postaje in klikneš edit.

Zdaj je že dvakrat napisano, v tretje gre rado :icon_mrgreen:

fprelog

Citiraj iz: max na Danes ob 20:49:27
Zdaj je že dvakrat napisano, v tretje gre rado

My quick menu  -->  My stations  včasih nagaja v Internet explorerju   ......   poskusi z Mozillo

Ekolog

Ja gradiščan, bi res bilo bolje tako pa kakor vem tudi nimaš poštne številke Hrpelj oz. Kozine marveč imaš, če me spomin ne vara poštno številko Obrova (6243 Obrov) :icon_arrow:

Ja vem kam moram iti pod Quick menu, samo jaz imam tam notri samo tiste možnosti, ki sem jih prej naštel, My Stations pa ni tam notri, žal :icon_arrow: :shrug:

Ekolog

Zgleda, da sem registriran v tale wunderground z dvema računoma, ampak s to razliko, da pri enem računu tam pod Quick menu lahko dostopam do My stations pri drugem računu pa ne morem. Jaz sem se pa danes vseskozi prijavljal pod tist račun pri katerem ni možnosti My stations, pa sem se nato spomnil, da imam postajo registrirano na wundergroundu pod drugim računom :icon_arrow: :icon_idea:

Najlepša hvala vsem tistim, ki ste mi kakorkoli pomagali pri tej zadevi :icon_rolleyes: :icon_wink: :beerchug:

max

Citat od: Ekolog dne 26. Oktober 2009, 22:15:01
Ja vem kam moram iti pod Quick menu, samo jaz imam tam notri samo tiste možnosti, ki sem jih prej naštel, My Stations pa ni tam notri, žal :icon_arrow: :shrug:

Sem še vedno skoraj 100%, da si postajo prijavil pod drugim up. imenom, poglej v WsWin :icon_rolleyes:
Drugače je nemogoče, da ti ne bi prikazalo My stations :shrug:

Lluka

Res je....sem šel še jaz pogledat..... in v Firefoxu mi NE pokaže "my station",medtem ko v Explorerju pa POKAŽE. Lahko da je tukaj problemček...

max