ZEVS Forum

Vremenska postaja-Maribor Brezje

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:52:50

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

_Roba_

Zaradi selitve racunalnika in notranje konzole nebo danes podatkov na internetu.  :icon_redface:

_Roba_

_Roba_

Zaradi interneta kateri ne dela bo postaja nekaj casa nedosegljiva.Kako dolgo je odvisno od amisa...   :surprised: :suspicious:

_Roba_

_Roba_

Po nevem kolkem casu sem koncno uspel zmontirat kamero  :icon_biggrin:  Na netu bo takoj kak dobim drug racunalnik z servisa  :icon_rolleyes: Nastavit se morem samo malo ostrine in bo to,to. Razmislam se tud,da bi namestil neko luc,da bi se ponoci se bolse vidlo :) Kaj snema pa je spodaj na sliki..Bo za silo slika?  :icon_question:

piskec

Roba, čisto kul! Povej, ko boš na netu! Te vključim.

_Roba_

Citat od: piskec dne 30. November 2007, 17:46:26
Roba, čisto kul! Povej, ko boš na netu! Te vključim.

Super.Ko bo tako dalec sporocim  :icon_smile:

_Roba_

Danes sem za 1€  :icon_eek:  :icon_biggrin: v Avstrijskem Conradu kupil WS 444.Edina napaka,ki sem jo do zdaj odkril je bila ta,da je imel ekran na konzoli premalo stika in ni kazal nic.Ju3 se pogledam senzor ce je kaj.Ampak padavine,veter itd...Kaze :D Edino na Konzoli ne pokaze zunanje temp+vlage na kompu v programu pa...Ce ne druga en vetromer+dezemer vec  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

_Roba_

Na stran dodana slika z kamere..Edino 1x,ko mi bo morem malo ostrino popravit  :icon_redface:

In WS444 je ze na strehi in deluje  :icon_wink:

http://home.amis.net/glafra/Vreme/custom.html

Test WS444
http://vremebrezje.freehost386.com/current.html

Vreme

Pa da jo resno ne misliš ki imeti na strehi, WS444 namreč. Kako pa ti je jo uspelo dobiti za 1€  :icon_confused: :clap:

_Roba_

Citat od: Vreme dne 09. December 2007, 13:12:38
Pa da jo resno ne misliš ki imeti na strehi, WS444 namreč. Kako pa ti je jo uspelo dobiti za 1€  :icon_confused: :clap:

Ja vetromer bo na strehi oz. je ze :) Samo problem je ta,da je kombi senzor in je temp.senzor+vetromer skupaj  :icon_rolleyes: Se bom mogoce kupil en senzor in ga dal v hisko...Ampak za temp itaq mam Ws3600 v hiski...Pri Ws444 mi je bil bol vazen dezemer in vetromer :)

Kako?V Conradu je bila pod zanic robo pa sem jo vzel,popravil in deluje  :clap: Se splaca vec krat tam not pogledat :D

_Roba_

Opazil sem en problem in sicer to,da mi nabije padavine v visave.Ampak nimam pojma zakaj?Nikoli se ni to dogajalo zdaj pa kr na 1x nekaj....Mogoce kake motnje od zunaj kje?Al kaj?

maestro

ja z duzekam sva imela problem, ker sva imela dežomer na deščici, na kateri ni bilo lukenj. zgledalo je ok, da deluje, samo nato pa je vse slo v višave...nato sva dežomer pri krajih podložila, da ima odspodaj prostor da voda nemoteno vn teče, tako sva rešila problem.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

_Roba_

hm...Sej tece lahko brez problema...Mozno,da so zmrznile luknje spodaj in to zdaj zajebava  :icon_question:  Bom vklopil gretje za en cas pa bom videl...