ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2010)

Začel/a Ciklon, 01. Marec 2010, 00:56:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

chris93

No sedaj pa ste že preveč nesramni do @Krispy-ja.
Še potrudil se je in poslikal okolico in res ima 7cm snega.
So pa večino dneva bili zeleni flekci zahodno od Mariborja - torej še en dokaz, da je tam snežilo.

Drugače pa pri nas oblačno in vetrovno, sunki do 30km/h
temperatura pa je še vedno v pozitivi: +1.3°C (če se za kako urco ne bi pokazal sonček, bi ostali pri ledišču)

LP

mihav

Dovolj bo te kregarije :shrug:

T=-1.1°C
T min=-0.9°C
T max=-5.5°C
T rosišča=-6.5°C
P=1017.8mBar
RH=67%
Veter=11.1km/h smeri NE
Padavin danes:1.6l/m2
Imamo 4cm snega, zjutraj ga je bilo nekoliko več, vendar ko le tega posuši so asfaltne površine hitro suhe.
Imele smo kar nekaj težav okoli 7 ure, saj je bilo kar nekaj prometnih nesreč v Slovenj Gradcu, zgleda da je ta sneg presenetil komunalo.

V pričakovanju noči :shrug:
Global warming is a lie;)

Trocki

Rahlo sneži pri -2,9°C. Imamo pa tudi 10cm zelo suhega snega.
Na kočevskem in primorskem je pa res norišnica.  :icon_surprised: :buttrock:
Vreme bo! :)

ice

veter dela zamete občasno rahlo posneži
dopovdne je rahlo snežilo tolk da je pobelilo
snega še med 10 in 20cm
takt -3.6°C
tmin -5.3°C

jutri pričakujem okoli 10cm puhka :icon_razz:

TgT

Ponoči in zjutraj je okoli nas že snežilo, malenkost smo sneženje okusili okoli poldneva.
Sedaj je ponovno samo oblačno, Konjiška Gora je vidna v celoti, ne duha in sluha o snegu.

bbator

No tukaj je pretežno oblačno in 0°C. Je pa zanimivo da je tu na vzhodu Ljubljane malo pobeljeno na zahodu in severu pa je padlo le par snežink danes. Ponavadi je obratno. Sploh če je močan veter. No ampak glavno sneženje prihaja in je vedno bližje. Bomo videli kako bo s fenizacijo v Ljubljanski kotlini.
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

ANDONE

ja se kar lepo vidi na radarski sliki, da se padavine lepo sušijo pred lj.kotlino. vse kar je 5km južneje od lj. imajo najmanj 5cm..seveda južneje, ko gremo se višina snežne odeje viša. v kočevju ga je že pošteno nametalo, do četrka pričakujem v kočevju..najmanj 70cm.lp :buttroc

Ledeni

Oblačno in posamezne snežinke.
Temperatura -0,3°C (kar je tudi največ danes)
Vlaga 76%
Veter SV do 16 km/h.
Tmin -3,5°C
Snežna odeja: 8 cm suhega snega na običajnem merilnem mestu in to je tudi nekako srednja debelina snežne odeje. Sicer pa od 0 do 20 cm zaradi vetra, ki je delal zamete.

Ko sem se zjutraj zbudil, sem že mislil, da je sreda in da sem nekje na Primorskem. Veter je nažigal (max do 38 km/h), sneg je divje nosilo vodoravno, strehe gole brez snega, po tleh pa belo. A že za prvim hribom proti LJ je bilo snega precej manj, od Trebnjega dalje pa le še v sledovih.

roky

>Zbilje: Temperatura: 0.8°C, piha veter v sunkih 26km/h, to je bil največji sunek danes ob 16:55 uri. Pri nas je oblačno vetrovno, drugače še nič ne pada :icon_bird:. LP!  :wavey:

Aquatic

Trnje, Škofja Loka

Podatki ob 17:20 uri
- oblačno
- temperatura: -0,2°C
- Tmin: -3,5°C ob 05:15 uri
- temperatura rosišča: -7,0°C
- tlak: 1019,6 hPa, ustaljen
- relativna vlažnost: 60%
- piha V-JV veter s povprečno hitrostjo 9,7 km/h
- max hitrost vetra 30,6 km/h ob 13:48 uri
- brez padavin
Davis Vantage Pro2

avbersek

pri morju se že delajo padavine ...
poglejte še oko vsega tega:
http://www.sat24.com/it

kaj pravite ?

kire

Kanomlja:

Zjutraj nekoliko posnežilo( 1 cm novega). Že cel dan piha vzhodnik v sunkih do 40 km/h.

Takt: -3,2oC

Tlak: 1016 mbar

Prav zimsko vse skupaj!

Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire

joze

Ravna pri Ligu, oblačno in zelo vetrovno za naš kraj.

Temperatura  -0,4 °C

Max danes 0,3 °C ob 13:49

Rosišče  -8,1 °C

Vlaga  56 %

Pritisk 1015,4 hPa, raste

Max sunek danes 45,1 km/h S 4 Bft ob 13:15

snowfrick

Citat od: ŠTROMAR dne 09. Marec 2010, 17:25:51

V tej temi od 48 postov zgolj 7 takih z vsebino primerno naslovu teme. Očitno napaka ker ste zaklenili temo TRENUTNO VREME. Zato predlagam, da jo takoj znova odklenete, da bomo o normalnem dogajanju poSloveniji lahko pisali tja.

Ker semle pisat, da pri nas piha 7 km/h in da je oblačno pri 0,1 °C res nima smisla.

Jaz pa na to temo gledam malo drugače.
Zaradi tega,ker bo dogajanje bolj pestro in s tem tudi obisk in informacije iz cele Slovenije bolj pogoste,je prav da se odpre posamezna tema.
Napisalo se bo 30 novih strani in je bolje da se nafilajo tukaj kot pa v trenutno vreme,ki rabi malo boljši pregled.Vemo kako izgleda ta forum,ko se kaj dogaja.
To pa ne pomeni,da bodo vsi imeli ekstreme in da zato nebi smeli sem pisati.
Naj se tu piše,ampak kot sem rekel, ni potrebno da se napiše za vsak sunek vetra in za vsako snežinko nov post.

Tukaj je sneženje že zdavnaj prenehalo.Na travi se je še obržalo malo belega prahu. :)
Sam pa do zdaj nebi napisal še enga posta sem,ampak ker sem 3x repliciral sem pač izkoristil še za to da povem kakšno je stanje.

max

Tema trenutno vreme odklenjena, za neextremne razmere!

Večje oziroma burno dogajanje pišite tukaj:
http://forum.zevs.si/index.php/topic,2889.new.html#new

Zdej pa na šiht :banghead: