ZEVS Forum

programi-vreme

Začel/a mihaa, 05. Februar 2010, 15:28:03

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mihaa

Jest bi pa nekaj uprašal,kje se da dobit na netu kake programe ,ker nimam postaje pa bi usak dan spremljal napoved in bi rabim, kak tak program ku deva napovedu za vsak dan.hvala

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

max

Miha, spremljaj forum, pa ne rabiš nobenega programa  :icon_lol:
Lahko pa spremljaš mojo vremensko postajo, saj je le nekaj metrov stran od tebe :icon_mrgreen:

mihaa

Citat od: max dne 05. Februar 2010, 15:40:06
Miha, spremljaj forum, pa ne rabiš nobenega programa  :icon_lol:
Lahko pa spremljaš mojo vremensko postajo, saj je le nekaj metrov stran od tebe :icon_mrgreen:

Ja sej spremljam skos stran zevs pa tvojo tudi.

fprelog

Citat od: mihaa dne 05. Februar 2010, 15:28:03
Jest bi pa nekaj uprašal,kje se da dobit na netu kake programe ,ker nimam postaje pa bi usak dan spremljal napoved in bi rabim, kak tak program ku deva napovedu za vsak dan.hvala

1.Svetujem ti ta link:
http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/napoved.html
ker upošteva:

2.Odvetujem: http://forum.zevs.si/index.php/topic,2665.0/topicseen.html ker tam pa gre bolj "po občutku"   :banghead:

mihaa

selicmiha

Vremenski vodnik, Ross Reynolds, fina knjiga in temelj za moje pojme. V njej najdeš osnove vseh vremenskih pojavov, kakšne podrobnosti pa potem jasno bolj obsežne knjige.

mihaa

Citat od: selicmiha dne 05. Februar 2010, 20:39:22
Vremenski vodnik, Ross Reynolds, fina knjiga in temelj za moje pojme. V njej najdeš osnove vseh vremenskih pojavov, kakšne podrobnosti pa potem jasno bolj obsežne knjige.

aha sej jo dobim v sredo tk da np

selicmiha

Me veseli, jaz sem si jo izposodil v knjižnici in si jo nameravam kupiti, sicer pa je tudi Miran Tontelj izdal nekaj malo bolj podrobnih knjig, ki so tudi lahko zelo koristne.

mihaa

Citat od: selicmiha dne 11. Februar 2010, 15:53:35
Me veseli, jaz sem si jo izposodil v knjižnici in si jo nameravam kupiti, sicer pa je tudi Miran Tontelj izdal nekaj malo bolj podrobnih knjig, ki so tudi lahko zelo koristne.

kok je naslov knjige?