ZEVS Forum

Sneženje 10-11.2.2010 (Orešje pri Ptuju)

Začel/a mat89, 13. Februar 2010, 17:28:26

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mat89

Še par slik sneženja pri nas ter moj osebni stražar.

Več slik pa na moji spletni strani-blog(pod sneženje v letu 2010 ,fotot arhivi)
http://vreme-ptuj.blogspot.com

Pihe

Zelo zanimiv kraj.Sem si namreč predstavljal,da je sama ravnina tam okrog. :icon_redface:
Rooster je pa itak car! :buttrock: :clap:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

mat89

Citat od: Pihe dne 13. Februar 2010, 20:05:33
Zelo zanimiv kraj.Sem si namreč predstavljal,da je sama ravnina tam okrog. :icon_redface:
Rooster je pa itak car! :buttrock: :clap:

Ja ta hrib v ozadju leži na okoli 320m višine.Za temi hribi pa se začenjajo Slovenske gorice ,ki je kar pretežno hribovit.Najvišji hrib je grad Vurberg(410m)drugačih pa mamo kar precej ravnine npr Ptujsko polje ter Dravsko polje in tu poleti velikokrat divjajo neurja s točo.Relief pokrajine je pač ugoden za nastanek močnih neviht,samo upam da letos čim manj.

Lep Pozdrav v Bovec

.sonček.

A tale petelen vas nič ne napada, pri nas smo imeli takega, samo, da je bil še malo večji pa, ko je vsaki šel mimo je šel petelen za njim in ga s kremlji napadu, potem smo ga dal stran.
Groza, kaj ti lahko tak petelen naredi.
Brez vremena ni življenja.

mat89

Citat od: .sonček. dne 13. Februar 2010, 22:31:45
A tale petelen vas nič ne napada, pri nas smo imeli takega, samo, da je bil še malo večji pa, ko je vsaki šel mimo je šel petelen za njim in ga s kremlji napadu, potem smo ga dal stran.
Groza, kaj ti lahko tak petelen naredi.

Ja parkrat se mi je že zaleto v "rit" ,samo sem ga s palco hitro umiril.Še posebej se boji snega zadnjič sem ga vrgel v sneg
[:icon_haha: