ZEVS Forum

Zimska idila, 6.2.2010

Začel/a chris93, 06. Februar 2010, 19:00:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lazic

Citat od: krispy123 dne 06. Februar 2010, 22:36:01
Dobro bom jutri zmeril na ravni površini pa boste vidli da je pri nas 37cm snega.
lp

No le daj pa naredi prerez da bodo vidne ravne črte med plastmi snega, ker tole kar si slikal jih ni... :)

Pihe

Kolk sem se zdaj nasmejal ob prebiranju tega. :icon_lol: :icon_lol:
@krispy,pa kaj ne bi bilo mogoče še boljše,da bi šel odzad za hišo,tam kjer prifrči dol s strehe....pa še tam pomeri.Kaj misliš?
Ni hudič,da bi ob pogledu na silno količino snega, koga ne omehčal,da bi ti verjel. :icon_lol: :icon_lol:

Oh,dajmo razpis na forum,da iščemo vzgojiteljico za v vrtec. :icon_exclaim: :icon_haha:
Mi ta stari vas enih tu ne sfolgamo več... :icon_exclaim:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

krispy123

Citat od: Pihe dne 06. Februar 2010, 23:04:03
Kolk sem se zdaj nasmejal ob prebiranju tega. :icon_lol: :icon_lol:
@krispy,pa kaj ne bi bilo mogoče še boljše,da bi šel odzad za hišo,tam kjer prifrči dol s strehe....pa še tam pomeri.Kaj misliš?
Ni hudič,da bi ob pogledu na silno količino snega, koga ne omehčal,da bi ti verjel. :icon_lol: :icon_lol:

Oh,dajmo razpis na forum,da iščemo vzgojiteljico za v vrtec. :icon_exclaim: :icon_haha:
Mi ta stari vas enih tu ne sfolgamo več... :icon_exclaim:
Da te bo minlo , najrajši grem dol s foruma.lp

Domček

No mi imamo pa toliko snega:   :icon_lol:   Sem se zadnjič kar lepo nakidal.  :icon_haha:   Hec hec...

Citat od: krispy123 dne 06. Februar 2010, 22:12:40
Ne ni res da je merjenjo na kupo snega, merjenjo je v osojni legi , ker v prisojni je snega za 10cm manj.

@krispy123, tukaj sem našel kratka pravila kako se meri višina snežne odeje:

Citat od: Serpentinšek dne 19. December 2009, 20:23:58
naj samo dodam, da se po pravilih sneg meri na pokošeni travi, površina mora biti karseda na odprtem oz. vsaj polovico dneva izpostavljena soncu (ne na kakšni senčni strani objektov, kjer je vse trdo in zmrznjeno):icon_wink:

:icon_banned:

@chris93, oprosti za tole smetenje. Super si tole pofotkal, pa uživaj v snegu. :icon_wink:

Cimet

Citat od: krispy123 dne 06. Februar 2010, 23:06:04
Da te bo minlo , najrajši grem dol s foruma.lp

Jaz te ne bom prav nič pogrešal.  :icon_wink:
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

chris93

Citat od: Domček dne 06. Februar 2010, 23:10:52
@chris93, oprosti za tole smetenje. Super si tole pofotkal, pa uživaj v snegu. :icon_wink:

Ni hudega, glavno da sem se nasmejal!  :icon_haha:

Ledeni

Če si nobenden ne upa povedati, bom pa jaz.
Reportaža je brezvezzna in neizvirna. Takih je to zimo na tisoče.

Pihe

Citat od: Ledeni dne 07. Februar 2010, 09:08:12
Če si nobenden ne upa povedati, bom pa jaz.
Reportaža je brezvezzna in neizvirna. Takih je to zimo na tisoče.

Pa saj ni res @Ledeni! Poskrbel je,da se nas je vsaj ene par do solz narežalo.V teh težkih cajtih pa tudi to šteje,a ni res? :icon_lol:

Resno: Nekateri pripravljate resnično fenomenalne reportaže(Ablak,Markuš,itd.da ne naštevam vseh) ob katerih človeku resnično duša zapoje.Prefinjeno izbrane točke fotkanja in tudi tehnično so fotografije "1A"!
Nekateri pa se ne potrudijo niti toliko, da bi naredili malce selekcije.Nabutajo sem gor tisto,kar se komaj kaj vidi,neizostrene fotke - skratka brez najmanjše samokritičnosti popajo sem gor vse živo. To ne gre! Če drugega ne, se še strežnik baše z nekakovostno robo. :icon_exclaim:
Vsem reporterjem polagam na srce, naj resnično naredijo kvalitativni izbor tistega, kar mislijo objavit in ne kar treskat sem,kar se na hitro poškljoca. Bo pol z mnogo večjim veseljem odpirat reportaže. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

pohorc

Domček
No mi imamo pa toliko snega:   icon_lol   Sem se zadnjič kar lepo nakidal.  icon_haha   Hec hec...

vi se kr delajte norca jas sem doma v Radvanju in med Limbušem in našim krajem so še Pekre in pri nas ga imamo od 35-36 cm snega,če pa noben ne verjame pa naj pogleda na forumu trenutno vreme mislim da je 55 stran in tam boste videli moje slike.Če pa ne verjamete pač vaša stvar.Pa brez zamere :shrug:

krispy123

Citat od: pohorc dne 07. Februar 2010, 09:46:49
Domček
No mi imamo pa toliko snega:   icon_lol   Sem se zadnjič kar lepo nakidal.  icon_haha   Hec hec...

vi se kr delajte norca jas sem doma v Radvanju in med Limbušem in našim krajem so še Pekre in pri nas ga imamo od 35-36 cm snega,če pa noben ne verjame pa naj pogleda na forumu trenutno vreme mislim da je 55 stran in tam boste videli moje slike.Če pa ne verjamete pač vaša stvar.Pa brez zamere :shrug:
No zdaj pa vidite da je možno da je pri nas toliko snegam ker do zdaj mi ni nihče verjel.Hvala pohorc.

gregach

"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

max

Citat od: gregach dne 07. Februar 2010, 15:53:17
A ni @pohorc višje doma? :icon_question:

Višje, višje, saj je že enkrat napisal. Je imel takrat manj snega kot Krispy, pa je višje od njega doma :icon_mrgreen:

krispy123

Citat od: max dne 07. Februar 2010, 16:03:04
Višje, višje, saj je že enkrat napisal. Je imel takrat manj snega kot Krispy, pa je višje od njega doma :icon_mrgreen:
Ja višje že živi samo pri nas pa je enako snega kot pri njem,Drugače pa tudi ruše ima debelo snežno odejo nad 30cm.

gregach

Krispy ti dej eno sliko kjer se vse lepo razločno vidi kje je slikano, potem pa ti bomo vsi verjeli. :icon_wink:
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

Snežak

no pa bom šel z veseljem in sproščen spat :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:
Lepa,lepa :praise:
Življenje je lepo,ČE ga živiš