ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.02. 15.02.2010)

Začel/a gradiščan, 01. Februar 2010, 07:11:00

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ribncan

Piha zaenkrat še zelo šibak jugozahodni veter, ki dosega hitrosti do okoli 15 km/h. Temperatura strmo narašča in je samo še -2,6 stopinj C.  V samo 15 minutah je temperatura narastla za približno 5 stopinj C! Še mnogo bolj, kot tukaj v Ribnici jugozahodni veter občutijo v Kočevju. Tam naj bi temperatura že zlezla nad ničlo.  :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

EDIT: 8.50 - trenutno brezvetrje (že 10-15 minut), temperatura pa je že dosegla včerajšnjo maksimalno in sicer -1,7 stopinj C

.sonček.

Brez vremena ni življenja.

zimazakon

No, pa je dosegel tudi mene - stari neugodni znanec, jugozahodnik. Temperaturo mi je v nekaj minutah nabil iz -10 na -7.9 °C  :icon_redface:
V soboto jih bo dobil pa  po pi..i , brez skrbi. Od Ruskega prjatla Severovzhodnika  :icon_kavabanga:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

jaka

Zanimivo...pri nas pa piha JZ že skoraj od polnoči naprej, v sunkih do 40km/uro. Temperatura je že 2.6°C in seveda raste.

max

Temperatura se zelo hitro dviga, v Celju v dobri uri skoraj za 10°C, ob 8:00 že +1°C
Pri nas v Grižah +2,6°C  :icon_neutral:, veter se je malo okrepil in se suče že okoli 20km/h, prevladujoč JZ

mat89

pretežno oblačno
T:2,9.C
Tmin:-3,3.C po polnoči
Višina sneha kljub Jz vetru še vedno:10cm
Veter:do 45km/h JZ
Upam da bo čim dlje oblačno ,ker zaenkrat se še sneg ne tali

johnb

Dobro jutro!
Danens bo pri nas kot kaže kar kruto. V uri pa pol je JZ dvignil temperaturo iz -9°C in tako je Takt že 0,8°C. Posijalo pa je tudi sonce in že pospešeno povsod kaplja in curlja. Moram rečt, da sem pričakoval, da se bomo bolje branili.
Pa lep dan še naprej.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

Jovi

Še vedno -5.7°C počasi raste! V nižjih slojih JZ vetra ni :clap: še  :icon_question: Delno oblačnop vreme tako da se tudi še nič ne topi in je zmrznjeno. Ponoči je bilo oblačno.
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

TheAnswer

Čez oblake se počasi prebija sonce. Temperatura -8,2°C, o jugozahodniku vsaj za zdaj še ne duha ne sluha.

edit: višina snežne odeje = 31 cm.

dominikb

Pri nas je ob 9h :
temp : +1°C
Vlaga : 65%
rosišče : -4°C
veter : NE - 1m/s
tlak ; 1017 mb
oblaki ; altocumulusi , kjer je videti vmes jasnino 6/8

joze

Ravna pri Ligu, oblačno.

Temperatura  0,7 °C

Min danes -1,5 °C ob 01:40

Rosišče  -6,2 °C

Vlaga  60 %

Pritisk 1017,4 hPa

bbenci2

Oblačno in vetrovno, JZ veter zaenkrat do 22km/h. Bomo videli tekom dneva, kolikšna bo hitrost. Tmin je bila ob 1:26 in sicer -5,2°C. Trenutno je +2,5°C.
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

MaRkUš

Temperatura pri nas le še -1.2oC in brezveterje, sem pa presenečen, saj ima Brnik še -8, Ljubljana pa -6oC.

V Kamniški Bistrici pa vleče topel veter do okrog 40-50 km/h.

alešrozman94

Pri nas pa temperatura že kar +5C° :zaba: :zaba:
VREME BO!

snowfrick

Citat od: avbersek dne 02. Februar 2010, 22:10:21

Tudi če gledaš da je Paka pri Velenju za 2 stopinji vedno bolj mrzla.
Trenutno je -8 stopinj, lp

Sem se zapeljal tudi tja,in je bilo stopinjo hladneje kot v večini Velenja,razen na zahodu seveda.
Sicer pa,iz kod si,ker pa nimaš napisane lokacije?Paka pri Velenju?
Tukaj pa malce pihlja pri +3.1°C