ZEVS Forum

uprašanje-strani

Začel/a mihaa, 31. Januar 2010, 09:54:04

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mihaa

Mene pa nekaj zanima!!Kje bi se dalo dobit različne strani v vremenu?? Npr:kakšno bo vreme in to.
Za vse odgovore se že v naprej zahvaljujem hvala.

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

hrošč

mihaa

max

Citat od: mihaa dne 31. Januar 2010, 09:57:51
Ja to vem samo, kaj naj noter napišem

Napiši tisto kar iščeš/hočeš vedeti  :icon_question:

mihaa

Citat od: max dne 31. Januar 2010, 10:15:53
Napiši tisto kar iščeš/hočeš vedeti  :icon_question:

Okej hvala

hrošč

gradiščan

Veliko o tem je tudi na forumu napisano. Samo uporabi IŠČI  :icon_arrow:

mihaa

Citat od: gradiščan dne 31. Januar 2010, 11:36:38
Veliko o tem je tudi na forumu napisano. Samo uporabi IŠČI  :icon_arrow:

okej še enkrat hvala

ŽUPMART

Pod zanimive povezave malo poglej. Imaš nalimanih veliko linkov. Nedolgo nazaj je celo Capillatus zbral najbolj uporabne linke v eno temo, tam boš veliko našel.

gradiščan

mihaa

mihaa

Nekaj bi uprašu ,da nebom nove teme odprl!!Tole ko mate napoved na strani vremenska napoved po elektrinski pošti link:http://www.krtina.com/napoved/napposta.asp
,kako je s tem narejeno,jest sm se prijavil pa mi ni maila pošl na gmail tk ku je blo napisan ,da bo poslal.Mi lahko kdo prosim odgovori.

H2o

Citat od: mihaa dne 18. Februar 2010, 22:50:21
Nekaj bi uprašu ,da nebom nove teme odprl!!Tole ko mate napoved na strani vremenska napoved po elektrinski pošti link:http://www.krtina.com/napoved/napposta.asp
,kako je s tem narejeno,jest sm se prijavil pa mi ni maila pošl na gmail tk ku je blo napisan ,da bo poslal.Mi lahko kdo prosim odgovori.
:icon_lol:
Ojojoj, lepo si se potrudil, da je vse lepo slovnično in pregledno.  :icon_twisted:
Ne vem v čem je težava. Očitno si nekaj narobe vpisal (upam, da kdaj poizkušaš za seboj še enkrat brebrati  ::) ). To bi moralo delovati b.p.

piskec

mihaa, kolikor jaz vidim, se sploh nisi prijavil. Zakaj ne, je tudi meni vprašanje...

alešrozman94

Citat od: piskec dne 19. Februar 2010, 12:07:08
mihaa, kolikor jaz vidim, se sploh nisi prijavil. Zakaj ne, je tudi meni vprašanje...

Tudi jaz imam iste težave.
Prijavil sem se ampak nisem dobil na mail sporočila  :icon_question: :icon_question:
VREME BO!