ZEVS Forum

Sneženje od 29.-31.1 2010

Začel/a polo, 29. Januar 2010, 22:17:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

alešrozman94

Zopet rahlo sneži, ampak radar pa se je nad nami spraznil :icon_question:
VREME BO!

gradiščan

Po 6 urah prekinitve je pravkar pričelo ponovno snežit  :buttrock: :bouncy: :icon_eek:
Centralci pripravite se na novo bombico  :praise:
temperatura 0,8°C
:icon_cool:

Miha89

Tudi pri nas je cel dan snežilo, večkrat močno kot rahlo, dobili smo novih 25 cm na 20 cm betona, sedaj pa se radar zopet polni in sneženje se je okrepilo ponovno :icon_wink: Računam na dodatnih novih 15 cm  še  :icon_kava:
Let it snoooooow! =)

Lazic

rahlo do zmerno sneži ob konkretnem severnem vetru...puhec iz streh razmetava po zraku. Pri nas je danes padlo malo snega v primerjavi z okolico. Dobrih 10cm v Stranjah na 24cm podlage. Radar pa je tudi na JZ in J postal aktiven tako da se vendarle kaže slika kot iz modelov.

blazek

Očitno nas šele sedaj prehaja fronta in to bo tisto, ki so še vrglo kar nekaj snega po vsej Sloveniji. Poleg tega pa se bo tudi burja močno okrepila.
Pri nas občasno sneži, padlo 3-4cm snega. Na srečo pa so tudi tla ostala lepo zamrznjena.

Temperatura zabetonirana na 0,3°C.

Urox26

Citat od: Miha89 dne 30. Januar 2010, 18:24:51
Tudi pri nas je cel dan snežilo, večkrat močno kot rahlo, dobili smo novih 25 cm na 20 cm betona, sedaj pa se radar zopet polni in sneženje se je okrepilo ponovno :icon_wink: Računam na dodatnih novih 15 cm  še  :icon_kava:

hmmm malo me čudi ker jaz sem ob 18.00 nameril vse skupaj 38cm snega in 18cm novega  :icon_question:
Vreme je ZAKON!

fronta

Pri nas v Logatcu skupna debelina snega 45 cm. Glavnina padavin je padla že do 7 ure zjutraj, čez dan je rahlo snežilo, od tega dvakrat močneje. Upam še na kakšen centimeter.

Lp

urbang

sneži
piha SV veter
padlo je 12-13 cm novega, skupno ga je okoli 25 cm (ponekod na južnih pobočjih nekaj manj, ker ni bilo stare podlage)

:wavey:

jaka

Tudi pri nas je ponovno pričelo snežiti, piha pa tudi severni veter. danes je zaenkrat padlo kakšnih 8 cm, skupno pa je na travi okoli 32 cm snega.

Miha89

Citat od: Urox26 dne 30. Januar 2010, 18:29:22
hmmm malo me čudi ker jaz sem ob 18.00 nameril vse skupaj 38cm snega in 18cm novega  :icon_question:
Tudi mene, meril pa sem na leseni deski, postavljeni včeraj zvečer 5 metrov od vsega. Stari sneg je trd in zbit in sem ga nameril točno 20 cm, novozapadli pa se bo še povišal, na deski pa ga je bilo malo manj kot 24 cm (23.8) recimo  8)  :icon_kava:
Let it snoooooow! =)

krispy123

Zmerno sneži pri temp -0.2C
Edit močno sneži smo pod rumenim flekom.

sn0wman

Močno sneži brez prestanka, v zadnji uri okoli 10 cm novega...noro!!!! :buttrock:

divačan

V Divači po jutranjem močnem sneženju ni bilo več padavin. Namesto napovedane popoldanske okrepitve, smo ostali totalno brez padavin.  :banghead: Za uresničitev drugega opozorila, to je snežni zameti, pa bo morala burja zapihati 300km/h da bo dvignila to brozgo iz tal in jo nosila po zraku  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:

snowfrick

Počasi se bližamo 10 cm,vendar sploh ne sneži slabo,pa vendar se nekam počasi nabirajo cm.Ampak je pa super.

trenutno stanje
močno sneži pri -0.6°C

uf kako sneži...prave krpe in zelo na gosto...tole bi padalo kakšno uro pa bi padlo 10 cm. :drool: :drool: :drool:

nejck

Pri nas do petih popoldne ves čas le rahlo snežilo in novega le kakšen cm. Ob pol šestih je začelo močno snežit in v uri in pol je zapadlo 14 cm snega :buttrock: Temu se reče močno sneženje :icon_wink:
V hribih je sneg doma...